Naslovna » Izlasci » Akcije » Ljubav na dar sa Ivanom Kuzmanović
Razgovori o ljubavi sa Ivanom Kuzmanović

Ljubav na dar sa Ivanom Kuzmanović

Novogodišnji Susret pomerisrca*, razgovori o Ljubavi Ivane Kuzmanović, održaće se u utorak, 22. decembra od 19.00, u Delfi cafe-u (knjižara SKC). Novi Susret nosi naslov “Ljubav na dar” i, kao i do sada, učesnici će da razmenjuju svoje stavove, osećanja i iskustva nakon uvodnog dela kojim će književnica i savetnik za lični razvoj (life coach) Ivana Kuzmanović, jedan od najtiražnijih autora Lagune, otvoriti veče.

Novogodišnji Susret pomerisrca biće specifičan i po svom humanitarnom delu: posetioci su pozvani da daju dobrovoljni prilog po meri svoga srca (i svoga džepa) kojim će se finansirati nabavka novogodišnjih paketića za decu bez roditeljskog staranja.

Ako je Ljubav najlepša pesma duše, onda je ovo druženje nezamislivo bez muzike – i ovoga puta uz gitaru će pevati Zoran Stojić Stojke.

Vrata su širom otvorena, ulaz slobodan, a učesnici dobrodošli da razmene toplinu svojih srca ili zagreju promrzline.Za dž

* Susreti pomerisrca predstavljaju podsticaj Ljubavi, druženju i neposrednoj komunikaciji. Zamišljeni su kao otvoreni razgovori koje vodi Ivana Kuzmanović, autorka romana bestselera koji se bave temom Ljubavi.

Suština ovog radosnog okupljanja je u tome da se stvori prostor u kojem se učesnicima daje prilika da u bezbednoj i toploj atmosferi razmene svoje misli i osećanja, čuju mišljenja drugih, potvrde svoje stavove i nauče nešto novo. Ovakvi skupovi pružaju jedinstven osečaj prepoznavanja jednosti iza kojeg stoji svest da nikada nismo sami, kao i da smo međusobno povezani.

Posle uvodne reči i postavljanja teme večeri, svi učesnici postaju kreatori Susreta osmišljenih po meri srca čija je želja da pomere srca i podstaknu na otkrivanje i izražavanje najvećeg dara koji u sebi imamo – Ljubavi. Više o Susretima pomerisrca pročitajte ovde.

» Facebook event

Uređuje: Dan u Beogradu

Dan u Beogradu osnovan je 2011. godine i jedan je od najčitanijih lokalnih portala u Srbiji. Osnivač i glavni urednik je Nenad Mandić - Ah Neša.