Naslovna » Izlasci » Akcije » Obrenovac – grad otvorenog srca, 1. januara
Obrenovac - grad otvorenog srca

Obrenovac – grad otvorenog srca, 1. januara

Novogodišnju manifestaciju Obrenovac – grad otvorenog srca, 1. januara od 12.00 do 15.00, organizuje opština po šesti put.

Na Trgu dr Zorana Đinđića deci Obrenovca Novu godinu poželeće muzičari, pesnici, plesači, klovnovi i drugi.

Najbolje od nas

Program će se sastojati iz tri dela. U prvom će se predstaviti Dečji gradski hor Kruna od nota, grupa PASCO, dečji ansambl Centra za očuvanje tradicije i kulture TENT i Baletski studio „Idea“.

Potom će biti dodeljene nagrade najuspešnijim učesnicima likovnog i literarnog konkursa. U ovom delu programa predstaviće se i deca koja su u protekloj školskoj godini postigla izuzetne rezultate u različitim oblastima – sportu, umetnosti, nauci, pod sloganom „Najbolje od nas“.

U drugom delu programa predstaviće se Kulturno-umetničko društvo Kruna iz Velikog Polja, polaznici škole glume Marije Medenice u predstavi „Ćoše u slobodno vreme“, Centar MS Inovacije, kao i plesni studio „L Dance Studio“. I ove godine je pripremljena Dečja olimpijada „Igre bez granica“ u kojoj će, pored dece, učestvovati i nekoliko klovnova.Za dž

Treći deo manifestacije Obrenovac – grad otvorenog srca čini program koji su pripremila deca iz Predškolske ustanove „Perka Vićentijević“, učenici Prve obrenovačke osnovne škole, kao i zajednički ples sve dece na manifestaciji.

I čaj i palačinke…

Na vitražima u parku biće postavljene fotografije sa prošlogodišnje manifestacije Obrenovac – grad otvorenog srca i radovi učesnika likovnog i literarnog konkursa.

Na posebnom štandu će se služiti čaj i palačinke za posetioce, dok će svoj štand imati štićenici Dnevnog boravka za decu i omladinu ometenu u razvoju i članovi Udruženja ratnih i mirnodopskih vojnih invalida. (Beoinfo)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.