Naslovna » Izlasci » Izložbe » Izložba „Umetnost na ISpitu“ 23. januara u SKC-u
Izložba "Umetnost na ISpitu"

Izložba „Umetnost na ISpitu“ 23. januara u SKC-u

Omladinski internet portal iSerbia organizovaće izložbu „Umetnost na iSpitu“, 23. januara od 14.00 do 20.00 u Maloj sali SKC-a.

Ovo je prva izložba fotografija sa Foto konkursa i prva izložba umetnica i umetnika u okviru ovog serijala.

Uz podršku Studentskog kulturnog centra Beograd, na izložbi će biti prikazane studentske fotografije sa tematikom pripremanja ispita, kao i crteža, slika, skulptura i raznih dela autora koji se predstavljaju na portalu iSerbia.

Na izložbi će biti prikazani radovi Filipa Daćevca, Ines Janjić, Momčila Mome Bjekovića, Tatjane Petrović, Marije Miladinović, Branislave Dimić, Marijane Knežev, Miloša Vukovića, Slavice Vujičić i drugih.

Posle zvaničnog otvaranja izložbe, u 15.00, nastupiće poznati i nagrađivani hor „Kralj Petar Prvi“ iz Beograda, koji će uz svoj zabavni repertoar upotpuniti ugođaj svakog posetioca.

Kao propratni program, od 17.00, očekuje se debata master filozofa iz Beograda o položaju umetnosti u Srbiji.

Uz sve to, zainteresovani mogu da se oprobaju u umetničkom izražavanju u kutku radionice „Kako nastaje umetnost“. Za sve posetioce koji podrže i svojim prisustvom upotpune ovaj događaj, iSerbia je pripremila vaučere za besplatno pohađanje onlajn kurseva Aktivno traženje posla iProfesionalna profil slika u okviru iAkademije. (danubeogradu.rs)

Uređuje: Dan u Beogradu

Dan u Beogradu osnovan je 2011. godine i jedan je od najčitanijih lokalnih portala u Srbiji. Osnivač i glavni urednik je Nenad Mandić - Ah Neša.