Naslovna » BG svaštara » Za lepši dan u Beogradu » Probajte svetske hot trendi detalje
Hot trendi - za lepši dan u Beogradu

Probajte svetske hot trendi detalje

Čarape kanadskog premijera Džastina Trudoa nisu slučajno takve – one su hot trendi detalj za muškarce, koji osoba spremna da demonstrira modni stil i lični stav može da ponese.

Ne pozivamo, naravno, sve muškarce u Beogradu da slede Džastina. Trudoove čarape su samo primer muških, ženskih, modnih, lajfstajl i svih drugih hot trendi novosti, koje su okupirale kontinent preko okeana i ubrzano se šire svetom.

Ukoliko vam je februar suviše siv, pokušajte da eksperimentišete, isplanirate i napravite promene, a mi smo izabrali samo one naj-hot trendi stilove koji ne zahtevaju velike investicije.

Pletenice za trendi muškarce

Eto, vesele šarene čarape za muškarce su apsolutno trendi, kao sredstvo lične poruke okruženju, na isti način na koji su u prethodnom periodu to bile kape, šeširi, kačketi…

I sa muškim pantalonama se dešava nešto neobično, struk je sve viši, modeli su vrećasti i komotniji, čak se i nogavice šire. Najnovija trendi ludost su – pletenice u kosi.

Hot trendi - za lepši dan u Beogradu

Hot trendi detalji za dame

Dame su uvek bile spremnije da probaju nove frizure i stilove. Neočekivano, u centru pažnje je razdeljak – koren kose se ukrašava raznobojnim svetlucavim nijansama, a u obzir dolaze baš svi preparati koji su se nekada nanosili samo u svečanim prilikama.

Prsten se kao ukras već premestio na sva moguća i nemoguća mesta na prstu, čak i na sam zglob prsta – preciznije, više prstenova u kombinaciji. Sada se nešto slično dogodilo sa narukvicom i apsolutni hit je nositi je – po sredini dlana.

Slično šarenim čarapama za muškarce, žene kao odraz ličnog stava treba da ponesu što originalniju vedru torbicu, ili torbu – izbor je vaš, a u obzir dolazi bukvalno sve čime želite da kažete – to sam ja.

Ima još top trendi novosti – na nogama su flatforme (potpuno ravne platforme). Izrez oko vrata je u obliku slova „X“, dakle imitira ukrštene trake, pa možete već sada razmišljati o prolećnim i letnjim modelima.

Hot trendi - za lepši dan u Beogradu

Hot lajfstajl zaokret

Amerikanci i Amerikanke napuštaju kurseve i treninge – sve to, mnogo bolje i kvalitetnije, može se dobiti kod kuće, onlajn.

Najbolji časovi joge, meditacije, fitnes vežbi, ali i kodiranja, zanata, veština… besplatno ili uz veoma niske cene nude se na internetu. Vežba se kod kuće, u dvorištu, parku…

Trendi je otići na godišnji odmor sa unapred postavljenim zadatkom i ciljem, ispuniti ga, a zatim, kako to obično biva, upoznati okruženje.

Uraditi nešto dobro za samog sebe, prijatelja, lokalnu zajednicu, živi svet livada, planina, mora… ceni se više nego jednostavno – otići na odmor. I ovde je dobro biti originalan i smisliti nešto lepo, korisno, zanimljivo i – povoljno.

Ako uštedite dovoljno novca sa prethodne dve lajfstajl promene u svom životu, potrošite ga na veoma pametan mobilni telefon, ukoliko ga već nemate. Odvojite vreme i instalirajte trendi aplikacije, pošto je apsolutno „out“ nemati dovoljno znanja u ovoj oblasti.

Vaš pametni telefon će vam, zatim, dati sve moguće i nemoguće savete, pa i šta je novo „in“ kada sve navedeno ubrzo postane „out“. (danubeogradu.rs)

Uređuje: Katarina Vidaković