Naslovna » Izlasci » Sajmovi » Career Days: Pronađi savršenu karijeru za sebe!

Career Days: Pronađi savršenu karijeru za sebe!

Poznat kao najveći nacionalni sajam edukacija, praksi i poslova Career Days 2016 održaće se 15. i 16. marta u Hotelu Crowne Plaza na Novom Beogradu.

Career Days projekat, koji već dvadeset dve godine organizuje lokalna kancelarija AIESEC organizacije na Ekonomskom fakultetu, nastoji da pruži podršku mladima na njihovom putu ka karijeri o kojoj sanjaju.

Posetioci će imati priliku da se druže i upoznaju sa načinom poslovanja dugogodišnjih učesnika Delhaize Serbia, Mercator S, Gebrüder Weiss, Sberbank, E&Y, Strabag, KPMG, Heineken, Metro Cash&Carry, Deloitte, Heineken, Mol Serbia, PwC i TMF.

Pored navedenih kompanija, ove godine na sajmu će nam se pridružiti i Air Serbia, Image Z, Tehnomanija, Procter & Gamble, NLB banka, Sitel SBA i Leovit.

Posetioci će moći da naprave svoj CV ili isprave njegove nedostatke, kako bi on bio smešten u bazu podataka koja je dostupna kompanijama u narednih godinu dana.

Ovakva vrsta komunikacije ostavlja prostora menadžerima da u svakom trenutku mogu da kontaktiraju kandidate za posao ili praksu. Svoje biografije možete ostaviti na ovom linku.

Ovogodišnja inovacija sajma jeste speed dating, koji omogućava posetiocima da učestvuju u intervjuu za posao, porazgovaraju sa potencijalnim poslodavcima i pokažu svoje kvalitete i želju za usavršavanjem čime uvećaju svoju šanse za dobijanje posla. (danubeogradu.rs)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.