Naslovna » Izlasci » Sajmovi » Open Day u Beogradu – evropski sajam obrazovanja i zapošljavanja

Open Day u Beogradu – evropski sajam obrazovanja i zapošljavanja

Studentska organizacija Istek – lokalni komitet Beograd će 13. aprila na Elektotehničkom fakultetu organizovati Open Day – evropski sajam obrazovanja i zapošljavanja.

Cilj je da se okupe studenti elektrotehnike i računarstva iz cele Evrope i predstavnici vodećih kompanija i univerziteta iz ovih oblasti.

Predstavnici kompanija će u sklopu prezentacija i razgovora sa posetiocima predstaviti uslove rada i prilike koje nude. Sajmu će prisustvovati i predstavnici prestižnih evropskih univerziteta. Naši studenti će imati priliku da se informišu o njihovim obrazovnim sistemima, načinu moguće saradnje i prilikama za dalje usavršavanje.

– Posle Minhena, Atine i Madrida čast nam je što će se ovakav stručan sajam obrazovanja i zapošljavanja održati i u Beogradu. Elektrotehnički fakultet će 13. aprila postati mesto na kojem će svi zainteresovani studenti moći da uspostave direktan kontakt sa kompanijama i univerzitetima koje uspešno posluju i rade širom Evrope i da se više informišu o mogućnostima prakse, zaposlenja ili nastavku studiranja – ističe Katarina Jezdimirović iz organizacionog odbora Udruženja studenata elektrotehnike Evrope.

Lokalni komitet Beograd je postao punopravan član Udruženja studenata elektrotehnike Evrope – Istek, 2000. godine i do sada je organizovao desetine međunarodnih i lokalnih događaja.

Open Day se organizuje u okviru Kongresa koji predstavlja najveću i najposećeniju međunarodnu konferenciju ovog Udruzenja. Ove godine se u Beogradu obeležava 30 godina njegovog postojanja. (danubeogradu.rs)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.