Naslovna » Izlasci » Sajmovi » Uskoro: Beogradski noćni market
Beogradski noćni market
Beogradski noćni market

Uskoro: Beogradski noćni market

Jedinstveni festival hrane i pića – Beogradski noćni market – biće organizovan tokom predstojećeg leta širom prestonice.

Po prvi put, na Bajlonijevoj pijaci, 17. juna od 18.00 do ponoći, biće organizovan Beogradski noćni market. 

Na gradskim pijacama, pod sloganom „Novo lice pijace“, cilj ove manifestacije je da se na savremen i zanimljiv način prestave proizvođači hrane i pića iz cele Srbije. Želja organizatora je da pijace postanu prepoznatljiva turistička ponuda Beograda.

Beogradski noćni market pružiće posetiocima mogućnost da uživaju uz dobru hranu, kupovinu, zabavu i muziku pretvarajući uobičajeni večernji izlazak u potpuno novo iskustvo. Pijačne tezge će se pretvoriti u delikatesne radionice, dizajnerske prodavnice, barove i restorane, stvarajući najveći beogradski restoran i market pod otvorenim nebom.

Na Beogradskom noćnom marketu predstaviće se oko 100 izlagača: dugogodišnji poljoprivredni proizvođači „šampioni pijaca“, restorani, barovi, proizvođači vina i rakije, prirodne kozmetike, dizajneri i umetnici.

Program će upotpuniti nastupi benda ZaBeat, di džejeva, izložbe umetničkih slika i fotografija. Cene proizvoda će biti promotivne.

Naredni Beogradski noćni market će se održati na Kalenić pijaci, 1. jula.

Manifestaciju organizuju Grad Beograd, Gradske pijace, Turistička organizacija Beograda i Rakia Bar. (danubeogradu.rs)

Uređuje: Dan u Beogradu

Dan u Beogradu osnovan je 2011. godine i jedan je od najčitanijih lokalnih portala u Srbiji. Osnivač i glavni urednik je Nenad Mandić - Ah Neša.

Jedan komentar

  1. Iskreno, nije losa ideja.
    Konacno cemo i mi koji radimo prvu i pola druge smene imati sansu da skoknemo do pijace 😛