Naslovna » Avio karte » Air Serbia: Elevate Play – besplatna usluga zabave na letu
Air Serbia: Elevate Play - besplatna usluga zabave na letu
Foto: Shutterstock

Air Serbia: Elevate Play – besplatna usluga zabave na letu

Kompanija Air Serbia uvela je u sve svoje avione Airbus A319 i a320 uslugu Elevate Play, besplatnu uslugu učitavanja i reprodukcije zabavnih sadržaja.

Nova usluga putnicima omogućava da uživaju u širokom izboru srpskih i međunarodnih filmova, TV emisija i muzičkih albuma putem bežične veze u kabini na svojim laptopovima, prenosivim i pametnim uređajima.

Kako bi mogli da pristupe ovoj usluzi, potrebno je da putnici koji koriste „Android“ ili „Apple“ uređaje pre ili tokom leta preuzmu Elevate Play aplikaciju OVDE, dok putnici koji imaju laptop računare treba da preuzmu „plugin“ program za pretraživače.

Usluga Elevate Play može da se koristi na letovima između Beograda i Abu Dabija, Londona, Moskve i Pariza, kao i na drugim linijama na kojima lete pomenuti Airbus avioni.

Osim besplatnog pristupa usluzi Elevate Play, putnici mogu da kupe uslugu interneta i mobilne telefonije na letu – Wi-Fly, kako bi mogli da ostanu u kontaktu sa porodicom i prijateljima, kao i da krstare internetom i da budu na društvenim mrežama tokom leta.

Pored uvođenja usluge Elevate Play, Air Serbia će uskoro otkriti više detalja o sistemima za zabavu na širokotrupnom avionu Airbus A330 na liniji između Beograda i Njujorka, na kojima će svako sedište imati lični TV ekran. (danubeogradu.rs)

Uređuje: Ah Neša

Novinar iz Beograda od 1992. godine, osnivač je i glavni i odgovorni urednik portala Dan u Beogradu.