Naslovna » Izlasci » Muzika » Koncerti » Grupa Time 16. septembra u Mikser House-u

Grupa Time 16. septembra u Mikser House-u

Kultni bend Time nastupiće u Mikser House-u (Karađorđeva 46), 16. septembra od 21.00, prvi put posle četiri decenije.

Otkazan koncert!

„Mikser House sa žaljenjem obaveštava javnost da je prvi put u svojoj istoriji prinuđen da deset dana pred koncert, i uz više od polovine rasprodatog kapaciteta, otkaže događaj koji je trebao da bude upisan u muzikčku istoriju kao veliki povratak legendi rokenrola.

Dugo očekivani spektakl – ponovno okupljanje grupe Time u originalnoj postavi, posle četrdeset godina, u ovom trenutku ipak nije moguć. Uprkos čvrstom dogovoru koji je postignut još u junu tekuće godine, očigledno je da sile koje su svojevremeno razdvojile kultni jugoslovenski bend, ni nakon četiri decenije nisu izgubile na snazi.

Koncert zakazan za 16. septembar u Mikser House-u, se zbog nesuglasica i razdora unutar benda otkazuje, uprkos svim finansijskim i svakim drugim naporima koje su organizatori uložili da do otkazivanja koncerta ne dođe.

Izvinjavamo se našoj vernoj publici i obaveštavamo vas da povraćaj novca za kupljene karte možete izvršiti od četvrtka, 8. septembra, i to na prodajnom mestu Gigs Tix-a na kome ste kupili kartu.

Takođe, kako ljubitelji rock n rolla ne bi billi uskraćeni uživanja u dobroj muzici, istog datuma, 16. septembra od 21.00, u Mikser House-u će se održati koncert posvećen najvećem rok gitaristi svih vremena, Džimiju Hendriksu. Najpoznatiji power blues bend na našim prostorima, Texas Flood, sa gostima iznenađenja, održaće tog dana tribute koncert u znak obeležavanja 46 godina od smrti slavnog gitariste. Više informacija o tom koncertu biće uskoro dostupno na zvaničnom sajtu Mikser House-a“.

Uređuje: Ah Neša

Novinar iz Beograda od 1992. godine, osnivač je i glavni i odgovorni urednik portala Dan u Beogradu.