Naslovna » Izlasci » Sport » Trofej Beograda 2016 u streličarstvu

Trofej Beograda 2016 u streličarstvu

Streličarski klub „Košutnjak“ organizovaće turnir u streličarstvu Trofej Beograda 2016, 26. juna od 10.00.

Turnir će biti održan na terenu kluba, u ulici Pere Velinirovića 1a. Očekuje se učešće najboljih streličara iz Srbije i gostiju iz inostranstva.

Dodela medalja najbolje plasiranim streličarima, i tradicionalnih pobedničkih pehara namenjeni takmičarima mlađih uzrasnih kategorija u muškoj i ženskoj konkurenciji koji na turniru ostvare najbolji rezultat, biće od 17.00, odmah po završetku turnira.

Promoter ovogodišnjeg turnira je Suk Dong Eun, trener iz Južne Koreje. Posle briljantne takmičarske karijere, Suk se posvetio trenerskom poslu i danas je jedan od najtrofejnijih svetskih trenera. Kao trener, svoje prvo olimpijsko zlato osvojio je na Olimpijadi u Atini 2004. godine.

Četiri godine kasnije, reprezentaciju Velike Britanije je doveo do četvrtog mesta na OI u Pekingu, a 2012. se sa reprezentacijom Italije ponovo popeo na najviše pobedničko postolje na Olimpijskim igrama u Londonu. (danubeogradu.rs)

Trofej Beograda 2016 u streličarstvu – program

Subota, 25. jun (12.00-14.00) Gađaj sa šampionima!
Manifestacija namenjena najmlađim sugrađanima koji će imati priliku da uz naše šampione isprobaju gađanje lukom i strelom.

Nedelja, 26. jun (od 10.00) Turnir Trofej Beograda 2016

Uređuje: Ah Neša

Novinar iz Beograda od 1992. godine, osnivač je i glavni i odgovorni urednik portala Dan u Beogradu.