Naslovna » Izlasci » Sport » Hipodrom: Osmi trkački dan
Hipodrom: Osmi trkački dan

Hipodrom: Osmi trkački dan

U nedelju, 21. avgusta, na Hipodromu – osmi trkački dan ove sezone.

Biće organizovana Trka za pehar i Dan dama – izbor za najelegantniju damu Hipodroma. Početak je u 13.00, a ulaz je besplatan.Za dž

Pehar ili Trka za pehar predsednika republike je najznačajnija galopska trka. Ona je uvek okupljala najveće asove, a pobednik je po pravilu bio konj godine. Poseban šarm trci daju inostrani džokeji, koje naši vlasnici specijalno za tu priliku angažuju.

Najveća zvezda Pehara je zobnatički ždrebac Kazanova, koji je lovor ove trke odneo pet puta zaredom.

Na svim hipodromima u svetu postoji Dan za dame. Veliko šarenilo šešira i kreacija uvek daje posebnu atmosferu hipodromu i konjskim trkama koje i jesu demonstracija stila i elegancije.

Ove godine bira se najelegantnija dama na hipodromu i mini-mis za devojčice. Obezbeđene su nagrade u vidu spa programa u hotelu Šumadija, programa profesionalnog šminkanja, manikira i svega ostalog što čini jednu negovanu damu.

Između trka deci i odraslima biće omogućeno da jašu ponije i velike konje po promotivnoj ceni od 130 RSD i da se oprobaju u besplatnom kratkom kursu streličarstva.

Svakog radnog dana tokom avgusta za decu osnovnih i srednjih škola u Beogradu organizovane su razne aktivnosti na hipodromu.

Jahanje, mačevanje i streličarstvo utorkom i četvrtkom, od 9.00 do 12.00, a ponedeljkom, sredom i petkom (za decu sa posebnim potrebama) od 9.00 do 12.00 jahanje, streličarstvo i atletika. Sve aktivnosti su besplatne. (Beoinfo)

loading...