Naslovna » BG svaštara » TV i online program » Pickbox: Zona detektivskih misterija
Pickbox: Kasl
Pickbox: Kasl

Pickbox: Zona detektivskih misterija

Internet televizija Pickbox idealna je letnja stanica zbog odličnog izbora filmova i serija koji će pojačati još dve serije.

Jedna od najzanimljivijih stvari na koje naš mozak može da se navuče je zagonetka počinjenog zločina kome je krivac zameo trag. Tu na scenu stupaju lukavi detektivi, koji traže znakove tamo gde se čini da ih nema, a s njima i naše radoznalo ja pretura po dokumentima, otiscima, zaviruje u lica potencijalnih krivaca i prebraja motive. Dok se istraga ne završi, u glavi smo već promenili nekoliko osumnjičenih.

Ako ste jedna od osoba koja uživa u detektivskim misterijima svih vrsta, Pickbox je pripremio dve serije na koje ćete se navući odmah. Reč je o seriji „Kasl“ koja je već danas dostupna na Pickboxu i novoj, petoj sezoni serije „Smrt u raju“ (Death in Paradise) koja je jedno od novijih Bi-Bi-Sijevih ostvarenja.

Ko je taj Kasl?

On je šarmantan, pomalo šašav tip koji često voli da gura nos tamo gde mu nije mesto. Inače je slavni pisac krimića za kojim luduju i mlade devojke i njihove majke, a pravo uzbuđenje za njega počinje kada izopačen um sprovede u stvarnost nekoliko ubistava koje je on opisao u svojim knjigama. Reč je, naravno, o Kaslu (Nejtan Filion), a pred vama je kvalitetna serija koja zaviruje u umove najizopačenijih i najlukavijih zločinaca.

Kasl je u seriji nešto kao smetnja. Naravno, ne nama jer ga volimo, nego detektivki Kejt Beket (Stana Katić) koja je alergična na Kaslov nemirni duh i naviku da se svugde petlja.

Ovaj detektivski duo odvešće vas na njujorške ulice, vodićete s njima neke od najtežih istraga, a zavolećete ih i kao par. Jer Kasl i Beketova su ipak stvoreni da budu zajedno.

Pickbox: Smrt u raju

Mentalne igre u karipskom raju

Odmor iz snova za sve koji slete na predivno karipsko ostrvce Sent Mari često se pokaže kao putovanje iz pakla. Ubistva se na fiktivnom ostrvcetu događaju toliko često, da je na ostrvo poslat detektiv iz Londona koji će ih rešavati malo brže i uspešnije nego ostrvski policajci. Da stvar bude zanimljiva, britanski detektiv je čovek koji prezire sunce, pesak i sve što ide uz ostrvski život.

U prve dve sezone je to bio neprilagodljivi Ričard Pul (Ben Miler), tipičan Britanac, dok je u trećoj na ostrvo došao Hemfri Gudman (Kris Maršal). Gudman, baš kao i prethodni detektiv Pul, praktikuje specifičnu metodu razotkrivanja zločinca, i to tako što ih suoči sa istinom pred svim prisutnim osumnjičenima.

Ako volite sunce, more, pesak, san vam je da otputujete na Karibe, a usput ste veliki fan britanskih serija i detektivskih misterija, kriminalistička drama „Smrt u raju“ upravo je za vas.

Pickbox: Moć
Pickbox: Moć

Moć: Svakog ponedeljka nova epizoda

Uz nove detektivske avanture u Njujorku i na ostrvu Sent Mari, tu je i nova epizoda krimi serije „Moć“ (Power).

Uživajte u trećoj epizodi treće sezone samo 24 sata posle američke premijere i saznajte šta namerava Duh – čovek u nevolji. (danubeogradu.rs)

Uređuje: Dan u Beogradu

Dan u Beogradu osnovan je 2011. godine i jedan je od najčitanijih lokalnih portala u Srbiji. Osnivač i glavni urednik je Nenad Mandić - Ah Neša.