Naslovna » BG špijun » Prvi Mountain Music Fest na Divčibarama

Prvi Mountain Music Fest na Divčibarama

Valjevsko leto od ove godine biće bogatije za još jednu manifestaciju – Mountain Music Fest.

Ljubitelji planina, muzičkih festivala, avantura, rekreacije i zabava u prirodi, ovog leta imaće sjajnu priliku da učestvuju u mnogobrojnim sadržajima koji se pripremaju za prvi pravi planinski festival – Mountain Music Fest. Festival će biti održan 20. avgusta u auto-kampu „Breza“ na Divčibarama pod sloganom – „Udahni zvuk“.

Oko festivala okupljena je grupa mladih entuzijasta koji imaju različita interesovanja, vole izazove, obožavaju prirodu i imaju zajedničku želju i spremnost da grad Valjevo i Divčibare promovišu u novi kulturno-sportski i turistički centar Srbije.

Tokom dana na Music Stage-u nastupiće bendovi Nuur i Rezzedo, majstor usne harmonike Pera Joe i kamerni hor. Veče je rezervisano za Irie FM – bend koji je 2012. na najprestižnijem reggae festivalu Rototom osvojio nagradu za najbolji mladi evropski reggae bend.

Uporedo sa muzičkim programom posetioci će imati priliku da učestvuju u brojnim dodatnim sadržajima i radionicama: Avantura park, Orijentiring, Sherwood forest, Yoga livadica, Astro Stage, Otvoreno osmatralište, Uz pivo sa naučnikom i Gastro kutak. Za najmlađe je organizovana radionica – Divčibarski kaleidoskop.

Festival se otvara u subotu, 20. avgusta 2016. u 12.00 i traje do 22.00. Karte će se prodavati na samom festivalu po ceni od 200 dinara. (danubeogradu.rs)

Uređuje: Dan u Beogradu

Dan u Beogradu osnovan je 2011. godine i jedan je od najčitanijih lokalnih portala u Srbiji. Osnivač i glavni urednik je Nenad Mandić - Ah Neša.