Naslovna » Izlasci » Sajmovi » Bazar mama preduzetnica, 22. oktobra

Bazar mama preduzetnica, 22. oktobra

Atrijum Delta City-ja, peti put zaredom, mesto je na kom će biti održana tradicionalna manifestacija Bazar mama preduzetnica.

U subotu, 22. oktobra od 10.00 do 22.00, u okviru izložbeno-prodajne manifestacije, posetiocima Delta City-ja svoje ručno rađene proizvode i preduzeća predstaviće više od 50 mama preduzetnica.

Pelene od bambusa, edukativne ekološke igračke, ručno rađeni sapuni, nameštaj za lutke, slatkiši, unikatni nakit i dekorativni predmeti – samo su deo ponude mama preduzetnica, u okviru ovogodišnjeg bazara.

Cilj manifestacije je predstavljanje mama preduzetnica i njihovih kompanija, kao i motivisanje drugih mama da započnu sopstveni biznis.

Posetioci će imati priliku da upoznaju ove hrabre žene i čuju iz prve ruke šta ih je navelo da pokrenu sopstveni posao, na koje su izazove nailazile i šta je to što ih najviše motiviše u poslu. Svim zainteresovanim mamama biće omogućen razgovor sa pravnicom Centra za mame, knjigovođom, kao i mamama preduzetnicama.

– Bazar mama preduzetnica postoji sa ciljem da promoviše i međusobno umreži preduzetnice, kao i da predstavi široj javnosti mame preduzetnice i sjajne stvari koje one rade. Dosadašnji bazari su pokazali da je mamama ovaj vid umrežavanja i podrške potreban, a interesovanje javnosti je uvek veliko da upoznaju i podrže ove hrabre žene, koje uspevaju da uspešno vode poslove u ovim ekonomsko teškim vremenima – izjavila je Jovana Ružičić, direktorka Centra za mame, udruženja koja organizuje Bazar mama preduzetnica. (danubeogradu.rs)

Uređuje: Ah Neša

Novinar iz Beograda od 1992. godine, osnivač je i glavni i odgovorni urednik portala Dan u Beogradu.