Naslovna » Izlasci » Muzika » Koncerti » Sergej Ćetković 14. i 15. oktobra u Sava centru

Sergej Ćetković 14. i 15. oktobra u Sava centru

Popularni pop pevač i kompozitor Sergej Ćetković nastupiće u petak 14. i subotu 15. oktobra u Sava centru. Zbog velikog interesovanja i prodatih ulaznica za prvi koncert, zakazan je dan kasnije i drugi.

Oba koncerta počinju u 20 časova, u Velikoj dvorani.

Cene ulaznica su 1500, 1800 i 2000 dinara na prodajnim mestima Eventim, Ticketline, Gigstix i na blagajni Sava centra.

Sergej Ćetković imaće susret sa publikom u Sava centru 12, odnosno 13. put, prvi put posle pauze od dve godine. Crnogorski kantautor sa adresom u Beogradu je na regionalnoj turneji, na kojoj promoviše studijski album “Moj svijet”, izdat prošle godine.

Pored toga, kao najava za koncerte u Beogradu i Novom Sadu, javnosti je nedavno predstavljen novi singl pod nazivom „Nek’ te ljubav dočeka“.

Podsećamo, album “Moj svijet” nosi naziv po istoimenoj autorskoj kompoziciji sa kojom je Sergej predstavljao Crnu Goru 2014. godine na izboru za Pesmu Evrovizije u Danskoj. Balada koju je publika odmah zavolela tada mu je omogućila plasman u finale, a zatim je postala jedna od najslušanijih na prostoru Balkana.

Sergej obećava da će posetioci, kao i do sada, uživati u intimnoj atmosferi, dobrom zvuku benda koji ga prati, scenografiji i, naravno, novim pesmama.

Zainteresovani koji ne uspeju da obezbede ulaznice za beogradske koncerte mogu da pokušaju da kupe karte za nastup Sergeja Ćetkovića u Novom Sadu, 23. oktobra u Srpskom narodnom pozorištu.

(danubeogradu.rs)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.