Naslovna » Izlasci » Muzika » Koncerti » Apocalyptica svira pesme grupe Metallica u Beogradu

Apocalyptica svira pesme grupe Metallica u Beogradu

U Hali sportova 4. aprila 2017. nastupiće Apocalyptica na čijem će repertoaru biti pesme grupe Metallica.

Narednog proleća u najatraktivnijem koncertu ove sezone Apocalyptica proslavlja 20 godina od izlaska albuma „Apocalyptica Plays Metallica By Four Cellos“ svirajući najveće hitove grupe legendarnog američkog treš metal benda.

Tradicionalno naklonjeni našoj publici, finski rokeri uvrstili su Beograd u svoju evropsku turneju, pa ćemo imati priliku da uživo čujemo hitove koji su proslavili ovaj bend, omogućivši joj milione prodatih albuma i rasprodate svetske turneje.

Nije slučajno što je Apocalyptica zakazala turneju u istoj godini kada i Metallica promoviše svoj novi album, a povodom dvadesetogodišnjeg jubileja, Apocalyptica reizdaje „Plays Metallica By Four Cellos“ album na dva vinila, sa do sada neobjavljenim instrumentalima „Battery“, „Nothing Else Matters“ i „Seek & Destroy“.

Ulaznice za ovaj spektakl biće puštene u prodaju u sredu, 7. decembra, na svim prodajnim mestima Eventima a cene su 1990 RSD (parter) i 2500 RSD (tribine). (danubeogradu.rs)

Uređuje: Dan u Beogradu

Dan u Beogradu osnovan je 2011. godine i jedan je od najčitanijih lokalnih portala u Srbiji. Osnivač i glavni urednik je Nenad Mandić - Ah Neša.