Izdvajamo
Naslovna / Turizam / Vikend van Beograda / Prvi Top ski vikend 2017. godine
Top ski vikend: Kopaonik
Top ski vikend: Kopaonik

Prvi Top ski vikend 2017. godine

Prvi Top ski vikend u ski centrima Kopaonik, Stara planina i Tornik na Zlatiboru počinje u četvrtak, 12. januara i traje do 15. januara.

U okviru prvog ovogodišnjeg Top ski vikenda, skijaši i borderi koji se odluče da provedu produženi vikend na snegu u nekom od ski centara, mogu da iskoriste popust od 20 posto na trodnevne i četvorodnevne ski karte.

Skijališta Srbije, iz godine u godinu, organizuju niz promotivnih aktivnosti u kojima ljubiteljima zimskih sportova nude brojne pogodnosti u našim ski centrima. Top ski vikendi tradicionalno nailaze na odličan odziv skijaša i bordera, kojima se u vrhuncu sezone omogućavaju značajni popusti na ski karte.

Posle ovog vikenda, skijaši i borderi mogu da iskoriste popuste u terminima od 26. do 29. januara, zatim od 23. do 26. februara, od 9. do 12. marta i od 30. marta do 2. aprila. (danubeogradu.rs)

Kurs "Abeceda onlajna"

Proverite i...

Wellness centar "Kablar". Foto: wellnesscentar-kablar.com

Znate li gde je… Welness centar „Kablar“?

Idemo u Ovčar Banju. Obići ćemo manastire Ovčarsko-kablarske klisure, šetati, pešačiti, planinariti, a zatim se ...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>