Naslovna » Izlasci » Sajmovi » Sajam zapošljavanja na Čukarici

Sajam zapošljavanja na Čukarici

U subotu, 25. marta od 10.00 do 15.00, biće održan Sajam zapošljavanja u zgradi opštine Čukarica na Šumadijskom trgu 2.

Ponudu slobodnih poslova predstaviće više od 30 firmi kojima je potrebno oko 350 radnika različitih profila i stepena kvalifikacija: inženjera zaštite na radu, građevinskih inženjera, diplomiranih ekonomista, instruktora u auto-školi, medicinskih sestara i negovatelja, menadžera, prodavaca, građevinskih radnika, auto-mehaničara, vozača, radnika obezbeđenja, knjigovođa, konobara, grafičkih radnika, fizičkih radnika, komercijalista, kuvara, auto-farbara, električara, mašinbravara, kasira, mesara, magacionera, filologa, vaspitača, frigomehaničara, inženjera organizacije, štampara, modelara, saobraćajnih inženjera i drugo.

Nezaposleni će na sajmu biti u prilici da uspostave direktan kontakt sa poslodavcima, predstave se i predaju im svoju radnu biografiju (CV).

Na štandu Nacionalne službe za zapošljavanje nezaposleni i poslodavci moći će da dobiju sve informacije o aktuelnim programima NSZ-a za podsticanje zapošljavanja, a nezaposlenima će biti pružena pomoć u pisanju CV-ja. (Beoinfo)

Uređuje: Dan u Beogradu

Dan u Beogradu osnovan je 2011. godine i jedan je od najčitanijih lokalnih portala u Srbiji. Osnivač i glavni urednik je Nenad Mandić - Ah Neša.