Izdvajamo
Naslovna / BG servis / Autobus za IKEA robnu kuću – gradska linija 70
Autobus za IKEA robnu kuću - gradska linija 70
Autobus za IKEA robnu kuću - gradska linija 70

Autobus za IKEA robnu kuću – gradska linija 70

Prva IKEA robna kuća u Beogradu biće otvorena 10. avgusta u 10 sati ujutru u Bubanj potoku.

A pošto se nalazi izvan grada, odnosno kod stare naplatne rampe u Bubanj potoku pored auto puta, do tamo ćete moći da stignete kolima, ali i gradskim autobusom.

GSP i predstavnici grada su najavili da se otvara i nova autobuska linija do robne kuće, piše Domino magazin.

Autobus broj 70 će ići trasom: Bežanijska kosa – Srđana Aleksića – Nedeljka Gvozdenovića – Dr Huga Klajna – Marka Čelebonovića – Nikole Dobrovića – Tošin bunar – Bulevar Zorana Đindjića – Španskih boraca – Bulevar Arsenija Čarnojevića – Gazela – Bulevar Franša Deperea – Stefana Prvovenčanog – autoput – petlja kod Tranšpeda – interna saobraćajnica – IKEA.

Autobus će saobraćati na svakih 20 minuta. Linija 70 počinje sa radom 5. avgusta.

A kada ćete i kako dobiti čuveni IKEA katalog, kakve će biti cene u robnoj kući i da li vas čekaju iznenađenja na otvaranju saznajte na ovom linku.

5 komentar(a)

  1. A stanica kod IKEA za ljude iz Mladenovca, Sopota, okolnih sela i gradova, sto menjamo 5 prevoza da stignemo do robne kuce! I mi koji radimo i oni koji hoce da je posete! Stvarno sramota! Nemamo reci!

  2. Opet sve i stalno sa Novog Beograda. Uvek i u svemu privilegovani. Počev od najnovijih autobusa i leti i u jesen, a na Čukaricu i Rakovicu sve krševi. Mi ne znamo šta je klima u autobusu a i ako je postavljena
    tad duva vrelina

  3. Po meni prolazna stanica trebala bih da bude sa Zelenog Venca

  4. Zasto nema stanice Transped u planu linije 70. A Prolazi na petlju Trandped.

  5. molim IKEU da porazmisli o svojim autobusima sa nekih tačaka, npr. Banjica, Zvezdara, Karaburma….ili nove llinije minibuseva….Izgleda da vlasnici IKEE ne znaju gde su stigli, i koliki su problemi za građane da stignu do njih, da ne govorim o beogradskim prigradskim naseljima, napraviti liniju 7o – pa to je ludilo od dužine i nepraktičnosti.
    Gospodo iz Švedske, dobrodošli, ali pomozite da stignemo do vas, nemamo svi auto

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.