Naslovna » BG svaštara » TV i online program » Pickbox: 50% popusta

Pickbox: 50% popusta

Povoljniji Pickbox i to za 50%? Možda najbolja vest koju ljubitelji serija mogu da čuju ovog leta!

Imajući na umu sve ljude koji ne mogu da žive bez serija, svoje dosadašnje korisnike, ali i sveopštu popularnost bingovanja serija koja je uzela maha poslednjih godina, Pickbox je odlučio da svima koji to žele pokloni 50% popusta.

Ako si onaj za kog mislimo da jesi – čovek 21. veka koji pred ekranom provede barem pola svoga dana, a od toga barem dva sata za sopstveni gušt – onda bi ova akcija mogla da te zanima. Da, da, baš tebe… Samo nastavi da čitaš.

Pickbox – kao dve šoljice kafePromo

U principu, sve što treba je da voliš serije, posetiš ovu stranicu www.pickbox.rs/intro-promo/ i pratiš uputstva. Registruješ se, odabereš paket koji ti najviše odgovara (u ponudi su paketi od mesec dana, pola godine i godinu dana) i gledaš koliko želiš.

Ako kod kuće imaš više ekrana ili možda svadljivih članova porodice koji žele da gledaju uvek po svom, možete da u isto vreme gledate svako svoju seriju. Ti „Milijarde“, a baka „Dadilju“. Ti „Bula“, a tata „Mućke“. Ili ako imaš prijatelje koji vole serije, iznos od 287,5 dinara možete da delite na još pola, svako gleda šta želi i Pickbox vas onda svakog od vas košta kao jedna kafa.

E da, ako nije pomenuto da je za sve ovo potreban Internet, onda računaj i na to. Ljubav prema serijama, Internet i 287,5 dinara. To sigurno možeš da priuštiš za gledanje serija bez ograničenja i bez reklama!

Šta gledati i šta još sebi možeš da priuštiš za ovaj novac?

Na Pickboxu možeš da gledaš mnogo toga od serija, filmova i crtaća, ali ono što će te možda najviše radovati jesu nove serije koje se tek prikazuju u Americi, kao što su kromi-serija „Moć“ (Power) i muzička drama „Nešvil“ (Nashville).

Svako ko u porodici ima decu, biće oduševljen zaista velikim izborom Diznijevih crtaća. Tu su desetine divnih dečjih filmova, a među njima su i: „Automobili“, „Avioni“, „Herkul“, „Zvonar Bogorodičine crkve“, „Maza i Lunja“, „Lilo i Stič“, „Univerzitet za monstrume“, „Pinokio“…

Ukoliko voliš druge vidove zabave, posebno preko leta, izdvojili smo ti neke genijalne stvari koje možeš da kupiš. Ali navijamo da to ipak bude pretplata na Pickbox.

Umesto mesec dana Pickboxa (287,5 dinara), možeš da kupiš:
– užasno skupu kafu u primorskom gradu u jeku turističke sezone
– levu ili desnu japanku; ali ne obe
– jeftini ljubavni roman na kiosku

Umesto pola godine Pickboxa (1499,5 dinara), možeš da kupiš:
– gotovo 13 crvenih ruža koje će ti trajati nekih 7 dana u vazi
– malo jeftiniji šator za plažu; i još će ti ostati oko 250 dinara
– set dečjih štitnika za rolere

Umesto godinu dana Pickboxa (2999,5 dinara), možeš da kupiš:
– kanarinca preko interneta (kavez je gratis)
– starinski bežični ruter sa jednim LAN portom
– gotovo celu letnju gumu za automobil (nedostajaće ti još koja hiljada)

A možda zaista možeš da se odrekneš bar jedne kafe ili pola japanke i da se nagradiš neograničenim gledanjem filmova i serija bez reklama koji će ti trajati duže nego ove stvari…

Zamisli mogućnosti! Za sve dodatne informacije kontaktiraj sa nama na info@pickbox.tv i iskoristi ovaj super popust do 15. septembra.

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.