Naslovna » Izlasci » Topčiderski park: Besplatni programi za decu i odrasle

Topčiderski park: Besplatni programi za decu i odrasle

U subotu, 5. avgusta, u Topčiderskom parku biće organizovani besplatni programi za decu i odrasle: Dečije letnje igre i Pod krošnjama topčiderskog platana.

Dečije letnje igre

GO Savski venac najavljuje „Dečije letnje igre“ koje će se od subote, 5. avgusta, održavati svake subote i nedelje u Topčiderskom parku, na platou ispred Konaka kneza Miloša.

Program obuhvata dečije predstave, sportsko rekreativne radionice i takmičenja, likovne i muzičke radionice, animacije za najmlađe i druge sadržaje za decu.

Program počinje od 15.00. Ulaz je besplatan.Za dž

Pod krošnjama topčiderskog platana

Ove subote uživajte u hladu najstarijeg parka u Beogradu, u kulturno zabavnom programu „Pod krošnjama topčiderskog platana“ koji je pripremila Turistička organizacija Beograda.

Kostimirani glumci u ulogama značajnih ličnosti iz 19. veka prikazaće način života srpskog društva iz tog perioda i podsetiti da je na ovom mestu stvarana istorija Srbije i Beograda.

Svoju životu priču i priče Beograda iz tog perioda ispričaće glumac Milan Milosavljević u liku kneza Miloša i Nataša Popovska u ulozi kneginje Ljubice, uz starogradsku muziku i splet građanskih igara.

Jelena Mit pevaće starogradske pesme, dok će Umetnički centar „Talija“ izvesti splet građanskih igara.

Program traje od 12.30 do 14.30. Ulaz je besplatan. (danubeogradu.rs)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.