Izdvajamo
Naslovna / Izlasci / Festivali / 13. Dečiji filmski festival Kids Fest: Pod filmskim kišobranom
Kids Fest
Kids Fest

13. Dečiji filmski festival Kids Fest: Pod filmskim kišobranom

Od 1. do 7. novembra biće održan 13. Dečiji filmski festival Kids Fest pod sloganom „Pod filmskim kišobranom“.

Najpopularniji festival zabave za decu, najmlađim ljubiteljima sedme umetnosti širom Srbije donosi filmske premijere animiranih, igranih i dokumentarnih filmova iz Švajcarske, SAD, Francuske, Belgije, Češke, Holandije, itd.

Veći deo ovih ostvarenja prikazan je na poznatim svetskim festivalima kinematografije za decu, a za potrebe programa Kids Fest-a biće sinhronizovani na srpski jezik.

Pored glavnog programa, najmlađe posetioce očekuju i zanimljive radionice, igrice i pokloni u bioskopima, a tinejdžeri će, i ove godine, uživati u specijalnom Teen programu.

Kids Fest – u tridesetak gradova Srbije

13. Kids Fest održaće se u Beogradu, Novom Sadu, Kragujevcu, Nišu, i u još trideset gradova širom Srbije.

Ove godine, centralna lokacija Dečijeg filmskog festivala u Beogradu biće Dečiji kulturni centar (DKC), dok će mališani moći da uživaju u najboljim ostvarenjima i u bioskopima Cineplexx Ušće SC, Cineplexx Delta City, Cineplexx Big Beograd, Roda Cineplex, Fontana, Dvorana Kulturnog centra Beograda i Cine Grand Capitol park Rakovica.

U Novom Sadu, Pančevu i Zrenjaninu će to moći da učine u bioskopima CineStar Cinemas, s tim što će Novosađani imati na raspolaganju i bioskop Arena Cineplex. Kids Fest u Kragujevcu se održava u bioskopu Cineplexx Kragujevac Plaza, dok će u Nišu centar dešavanja festivala biti bioskopi Vilin grad i Cineplexx Niš.

Cene karata za bioskopske projekcije na Kids Fest-u su ostale iste kao i prethodnih godina, pa će i ove godine biti veoma pristupačne, posebno za grupne posete.

Uskoro ćemo objaviti repertoare 13. Kids Fest-a. (danubeogradu.rs)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.