Naslovna » Izlasci » Sport » Fudbal: Super liga Srbije, 11. kolo

Fudbal: Super liga Srbije, 11. kolo

Derbi na Marakani! To bi u najkraćem bila najava utakmice koja će obeležiti 11. kolo Super lige Srbije, zakazano za nedelju, 24. septembar.

Na drugim gradskim stadionima, takođe, biće prilike za fudbalsko popodne i veče – na još tri terena mečeve igraju četiri beogradske ekipe.

Prvi će, u nedelju u 15 časova, fudbaleri Zemuna dočekati tim Spartaka, sa teškim zadatkom da pokušaju da urade najviše što se može protiv raspoloženih Subotičana, trenutno četvrtih na tabeli.

Sledi, od 17 časova na stadionu „Rajko Mitić“, utakmica Crvena zvezda – Vojvodina. Zgusnut raspored za „crveno-bele“ i nešto više odmora u prethodnom periodu za konkurente – okolnosti su da se odmeri ko je u boljoj formi. Podsetimo, prošle nedelje su izvučeni parovi šesnaestine finala Kupa Srbije za sezonu 2017/18. Prve utakmice igraju se danas (20. septembra), pa će Vojvodina odigrati meč sa Dinamom iz Pančeva. Istovremeno, „crveno-beli“ imaju obavezu da se u Čačku sastanu sa Borcem u zaostaloj utakmici Super lige.

Fudbaleri Borca u nedelju dolaze u Beograd. Utakmica sa Čukaričkim počinje u 19 časova.

U isto vreme startuje i meč na Banjici, u kojem Rad na svom terenu dočekuje fudbalere Partizana.

Pomenimo još jednu utakmicu šesnaestine finala Kupa, beogradskih rivala iz Super lige. Danas (20. septembra) u 15.30 časova fudbaleri Zemuna u Zemunu igraju sa ekipom Rada.  

Raspored utakmica 11. kola

Nedelja, 24. septembar

Zemun – Spartak… 15.00
Crvena zvezda – Vojvodina… 17.00
Čukarički – Borac… 19.00
Mladost – Voždovac… 19.00
Napredak – Mačva… 19.00
Rad – Partizan… 19.00
Radnički – Javor Matis… 19.00
Radnik – OFK Bačka… 19.00

(danubeogradu.rs)

Uređuje: Katarina Vidaković