Naslovna » Izlasci » Sajmovi » VI Lady Fair ispred „Ušće“ SC

VI Lady Fair ispred „Ušće“ SC

Sajam za dame – VI Lady Fair biće održan u subotu i nedelju, 9. i 10. septembra od 10.00 do 19.00 na platou ispred „Ušće“ SC.

Dame će moći da uživaju u različitim programima namenjenim savremenoj ženi, savetima stručnjaka, edukativnim predavanjima, kreativnim radionicama, muzici i plesnim grupama, nagradnim igrama i vrednim poklonima.

Manifestacija će početi modnom revijom Nataše Damnjanović, a zatim će se na bini neprestano smenjivati veliki broj plesnih škola, rekreativnih i fitnes centara. Pored predavanja posetioci će uživati i u bogatom muzičkom i dečijem programu.Za dž

U okviru Kutka za ulepšavanje, dame će potpuno besplatno moći da srede svoje nokte i našminkaju se u skladu sa novim jesenjim trendovima. Na manifestaciji će biti i veliki broj stručnih lica iz raznih oblasti sa kojima se žene mogu posavetovati i dobiti odgovore na brojna pitanja interesantna svakoj dami.

Nove i veoma popularne brendove na tržištu predstaviće oko 40 izlagača. Svi koji budu želeli moći će, na primer, da se upoznaju kako funkcioniše uređaj za trajnu epilaciju, dok će frizerka zainteresovanim muškarcima pokazivati najnovije trendove za stilizovanje brade uz pomoć trimera za bradu.

Posetioci će moći i da degustiraju proizvode izlagača i da razgovaraju o zdravoj ishrani. (danubeogradu.rs)