Naslovna » Izlasci » Sport » Fudbal: Partizan – Skenderbeg, 2. novembra

Fudbal: Partizan – Skenderbeg, 2. novembra

Pažnja! Pred utakmicu Partizan – Skenderbeg, koja se igra od 19 časova u četvrtak 2. novembra na stadionu u Humskoj, uprava kluba izdala je posebno saopštenje za publiku, sa novim režimom ulaska na stadion.

Posle više od tri meseca fudbaleri Partizana odigraće „evropski“ meč pred svojom publikom, ali sa uslovnom kaznom kao pretnjom. Podsetimo, poslednja utakmica sa punim stadionom bila je u kvalifikacijama za Ligu šampiona, protiv Olimpijakosa, 25. jula. Zbog „blokiranih prolaza na tribinama, paljenja pirotehnike, bacanja predmeta na teren, rastitičkog ponašanja i ulaska navijača na teren“ usledile su sankcije – dva susreta u međunarodnim takmičenjima pred praznim tribinama, novčana kazna i pretnje još ozbiljnijim kaznama ako se incidenti ponove.

Prenosimo kompletno saopštenje Fudbalskog kluba Partizan, a najpre evo informacija o ulaznicama, koje su u prodaji, uz napomenu da sezonske karte za tribine ne važe za mečeve u organizaciji UEFA.

Cene karata:
Jug i Sever: 1.000 dinara
Istok i Zapad, bočni sektori tribina: 1.500 dinara
Istok i Zapad, centralni sektori tribina: 2.000 dinara
Mesto u ložama: 6.000 dinara

Ulaznice se mogu kupiti na sledećim mestima:
Ticketline Shop, Bulevar Milutina Milankovića 1, lokal 46 (iza Medigroup bolnice) na Novom Beogradu, radnim danima od 9 do 18 časova
Blagajne stadiona u Humskoj, radnim danima od 10 do 18 časova.
Rezervacija i kućna dostava za pravovremenu kupovinu omogućena je putem telefona: 011/ 2030570

U prodaji su, po istim cenama, i ulaznice za utakmicu Partizan – Jang Bojs, koja se igra u četvrtak 23. novembra.

Partizan i Skenderbeg imaju identičan skor u prethodnih pet mečeva – u domaćim šampionatima zabeležili su četiri pobede, a u Albaniji je međusobni susret završen nerešeno, bez golova. Slično je i u prve tri utakmice u Grupi B Lige Evrope, gde su obe ekipe bez pobede (i Partizan i Skenderbeg su, osim u međusobnom meču, igrali nerešeno sa švajcarskim Jang Bojsima, a poraženi su od Dinama iz Kijeva).

(danubeogradu.rs)

Saopštenje FK Partizan pred utakmicu Partizan – Skenderbeg

Svi osećamo atmosferu koja se stvara oko utakmice sa Skenderbegom koja će se igrati sledećeg četvrtka na našem stadionu. Znamo i da ste svesni rizika koji ovakav meč nosi, naročito zbog uslovne kazne pod kojom se FK Partizan nalazi. Ovo je jako bitna utakmica za sve nas, i rezultatski i organizaciono. Želimo sportsku pobedu, želimo da nastavimo evropsko takmičenje, ali moramo i organizaciono da se dokažemo. Zajedno možemo da se izdignemo i pokažemo da smo jači od par neodgovornih pojedinaca, koji su nas kaznili tako da smo neke jako bitne utakmice igrali bez vaše pomoći sa tribina. Ne želimo i nećemo dozvoliti da se te stvari dešavaju i u sledećim utakmicama. Shodno tome, FK Partizan je preuzeo neke, za sve nas, nove mere oko same bezbednosti, ali i poboljšanog komfora na samoj utakmici:

− Svi posetioci moraju da imaju ulaznicu za navedeni meč, bez obzira na uzrast

− Kupovina ulaznica na ime, na svakoj ulaznici mora da stoji ime lica koje će sa tom ulaznicom doći na meč. Molimo vas za strpljenje prilikom kupovine istih, i sugerišemo da ne čekate dan susreta i da ulaznice kupite na vreme. Ulaznice se mogu kupiti samo uz lični dokument i maksimalan broj ulaznica po kupcu je četiri

− Pokazivanje ličnog dokumenta sa fotografijom prilikom ulaska na utakmicu, svaki posetilac sa kartom će morati da pokaže lični dokument sa fotografijom (pasoš, lična karta, vozačka…) prilikom ulaska na stadion. Molimo vas da sa sobom ponesete dokument i pripremite ga pred ulazak kako bi ovlašćeno lice uporedilo podatke. Ime sa ulaznice i ime na ličnom dokumentu se moraju podudarati. Maloletna lica moraju da budu u pratnji punoletne osobe koja ima vežeći dokument.

− Dođite na vreme na utakmicu, kapije stadiona će biti otvorene dva i po sata pre početka susreta, izbegnite gužvu i čekanje ispred ulaza, uđite i sedite na vaše mesto

− Ulazak na stadion isključivo na ulazu koji je naznačen na ulaznici, molimo vas da uđete na ulaz koji je tačno naznačen na vašoj ulaznici, neće biti moguće ući na drugi ulaz, bez obzira što je isti sektor/deo tribina. Svi ulazi su vidno obeleženi

− Ulaznice čuvajte tokom celog meča, ulaznice ne bacajte ni posle ulaska na stadion, imajte ih sa sobom tokom celog susreta jer će biti potrebne radi dodatnih kontrola prilikom ulaska na tribine. Takođe, biće vam potrebne da bi ste se mogli vratiti na vaše mesto u svakom trenutku

− Svim posetiocima koji imaju ulaznice za centralne delove tribina biće dodeljivane narukvice, prilikom ulaska na stadion biće vam dodeljene specijalne narukvice kako bi jasnije bilo uočeno ko pripada kom sektoru na tribini.

− Obavezan detaljan pretres prilikom ulaska, molimo vas da budete kooperativni i saradjujete sa redarima u vezi pretresa. Ne nosite nepotrebne stvari sa sobom jer neće biti dozvoljeno unošenje istih kojima nije mesto na tribinama stadiona, a sve u skladu sa zakonom RS.

− Molimo vas da nakon ulaska na stadion idete na vaše mesto koje je naznačeno na ulaznici, mesta su numerisana. Ukoliko imate nedoumicu gde se vaše mesto nalazi, obratite se nekom od redara koji će vam asistirati i uputiti na vaše sedište, ne sedajte na tuđe mesto. Naročito apelujemo da se ne zadržavate na stepeništu i prolazima koji moraju biti prohodni tokom dva poluvremena.

− Navijajte fer i sportski, bez šovinističkih, fašističkih i ostalih ispada, nemojte skandirati protivnicima na nacionalnoj osnovi, nemojte ispoljavati izlive besa i mržnje prema igračima protivničkog tima. Svaka takva situacija, poklič ili skandiranje može dovesti do ozbiljnih posledica i sankcija od strane discpiplinske komisije UEFA.

− Uživajte u meču i podržite svoj klub.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.