Naslovna » Izlasci » Film » Novi filmovi u bioskopima (2. novembar 2017)
Novi filmovi u bioskopima: Matilda
Novi filmovi u bioskopima: Matilda

Novi filmovi u bioskopima (2. novembar 2017)

Od 2. novembra u bioskopima će se prikazivati ovi filmovi: „Tor – Ragnarok„, „Slagalica strave 8„, „Matilda“ i „Tragovi u snegu„.

U sredu, 7. novembra, biće premijerno prikazana dva filma – „Ubistvo u Orijent ekspresu“ i „The Books of knjige: Slučajevi pravde„. U toku su Kids Fest i Cinemafest.

Tor – Ragnarok

U trećem nastavku filma o super junaku Toru, on je zarobljen s druge strane svemira bez svog moćnog malja i nalazi se u trci s vremenom da se vrati u Asgard i zaustavi Ragnarok – uništenje njegove domovine i kraj asgardijanske civilizacije od strane svemoćne nove pretnje, nemilosrdne Hele.

Ali najpre je potrebno da preživi gladijatorsko takmičenje koje će ga suočiti s bivšim saveznikom i kolegom Osvetnikom – neverovatnim Hulkom. Kada se nordijski bog munje udruži sa Brusom Banerom (Hulkom), ovaj dvojac će se naći na udaljenim svemirskim planetama.

Slagalica strave 8

Osmi nastavak najuspešnijeg horor serijala, pod nazivom „Džigsou“ donosi nam poznatu priču i još poznatijeg ubicu. Tela počinju da se pojavljuju po gradu i svako od njih je suočeno sa jedinstveno ružnom smrću. Dok se istraga razvija, dokazi upućuju na jednog čoveka: Džona Kramera. Kako je to moguće? Čovek poznat kao Džigsou je odavno mrtav… Glavne uloge u filmu tumače Tobin Bel, Loa Vandervurt i Hana Anderson, dok režiju potpisuju braća Majkl i Peter Spierig.

https://youtu.be/Ddc3bldGERY

Matilda

Od romana „Doktor Živago“ pisca Borisa Pasternaka, nijedno umetničko delo nije na takav način uzburkalo i podelilo rusku, ali i svetsku javnost, poput filma Alekseja Učitelja „Matilda“. U film je uloženo 25 miliona evra i potencijalni je ruski kandidat za Oskara. Nalik ruskom „Titaniku“, melodrami o strastvenoj ali nesrećnoj ljubavi poslednjeg ruskog imperatora Nikolaja Drugog i prve dame moskovskog baleta Matilde Kšesinske. Vrhunska internacionalna glumačka postava, proslavljeni ruski režiser, prelepi kadrovi raskošne carevine pred krahom, dvorske intrige, ljubav razapeta na stubu srama, balet i beleg „zabranjenog filma“ – sve su to neizostavni sastojci neophodni za najveće filmske nagrade.

Tragovi u snegu

Radnja filma se vrti oko silovane i ubijene tinejdžerke u indijanskom rezervatu u Vajomingu. Kada Kori Lambert otkrije telo u divljini Vind River Indijan rezervata, FBI šalje svog agenta Džejn Baner kako bi istražila ubistvo. Budući da ona nije spremna za zimu u Vajomingu ona moli Korija da joj pomogne u istraživanju…

https://youtu.be/2KUiNozKO1w

Ubistvo u Orijent ekspresu

Ono što je izgledalo da će biti raskošno putovanje vozom kroz Evropu, ubrzo se pretvorilo u jednu od najglamuroznijih, najnapetijih i najuzbudljivijih misterija svih vremena. Nastao po romanu jedne od najpopularnijih spisateljica Agate Kristi, film „Ubistvo u Orijent ekspresu“ priča je o trinaestoro stranaca zarobljenih u vozu u kome nema nevinih. Svi su osumnjičeni. Samo jedan čovek u borbi sa vremenom, moraće da razreši misteriju, pre nego što ubica ponovo napadne. U glavnoj ulozi kultnog Herkula Poaroa gledaćemo Keneta Branu, koji je istovremeno i reditelj i predvodnik sjajne glumačke ekipe. Tu su Penelope Kruz, Vilijam Defo, Džudi Denč, Džoni Dep, Mišel Fajfer, Dejzi Ridli i Džoš Ged.

Novi filmovi: Ubistvo u Orijent ekspresu

The Books of knjige: Slučajevi pravde

Dva hrabra policijska inspektora rade na slučaju dvostrukog ubistva. Iako će zločincima pokušati da zadaju smrtonosni udarac, njihova nesposobnost ih vodi u propast. Ko je ostavio leš na farmi kamiondžija od kojih se dobija najkvalitetnije mleko? Ko švercuje nelegalne tablete Betangin? Ko policajcima pali ruke? Zašto se pojavljuje zlokobni zec? Sve to pokušavaju da saznaju dva hrabra, ali nesposobna policijska inspektora. Novi crnogorski film režirao je Zoran Marković koji i tumači jednu od glavnih uloga.

Novi filmovi - The Books of knjige: Slučajevi pravde

(danubeogradu.rs)

Uređuje: Ah Neša

Novinar iz Beograda od 1992. godine, osnivač je i glavni i odgovorni urednik portala Dan u Beogradu.