Naslovna » Izlasci » Film » Novi filmovi u bioskopima (21. decembar 2017)
Novi filmovi: Madam
Novi filmovi: Madam

Novi filmovi u bioskopima (21. decembar 2017)

Novi filmovi – „Madam„, „Pitch Perfect 3: Na putu do zvezda„, „Muzej čudesa„, „S ljubavlju, Vinsent“ – prikazivaće se u bioskopima od 14. decembra 2017. godine.

Među novim naslovima u domaćim bioskopima su i „Hepiend“ i „Veličanstveni šoumen“ (pretpremijerno prikazivanje). Planirane su i dve premijere: „Koko“ i „Džumandži: Dobrodošli u džunglu„.

Madam

https://youtu.be/BSL62MlnXxI

Urnebesna francuska komedija nastala je po priči Amande Sters. Kako bi poboljšali svoj brak, bogati američki par Ana i Bob sele se u letnjikovac u romantičnom Parizu. Dok priprema posebnu, luksuznu večeru za sofisticirane međunarodne prijatelje, Ana otkriva da ima 13 gostiju. Hvata je panika pa insistira da njena lojalna sluškinja Marija prisustvuje večeri kao tajanstvena španska plemkinja, kako bi broj gostiju bio paran. Međutim, uz po koju čašicu viška Marija oduševi britanskog brokera. Njih dvoje se zaljubljuju i prepuštaju romansi, dok ih Ana lovi po Parizu, pokušavajući da okonča njihovu radosnu ljubavnu vezu.

Originalni naslov: Madame. Dužina trajanja filma: 91 minut. Država i godina proizvodnje: Francuska / 2017. Žanr: tragikomedija. Uloge: Rossy de Palma, Toni Collette, Harvey Keitel, Michael Smiley. Rediteljka: Amanda Sthers.

Pitch Perfect 3: Na putu do zvezda

Novi filmovi: Pitch Perfect 3: Na putu do zvezda

Pošto su završile koledž i našle se u stvarnom svetu gde pesma nije sve, Bele se vraćaju u sledećem nastavku voljene franšize koja je zaradila više 400 miliona dolara na svetskim blagajnama. Pobedivši na Svetskom prvenstvu, Bele se suočavaju sa stvarnošću, otkrivši da ne postoji posao u kome mogu da zarađuju novac „praveći muziku ustima“. Ali, kad dobiju šansu da se ponovo ujedine na turneji, ova grupa zanosnih štreberki će se opet naći da stvaraju fantastičnu muziku, ali i reše neke velike nedoumice, po poslednji put.

Originalni naslov: Pitch Perfect 3. Dužina trajanja filma: 93 minuta. Država i godina proizvodnje: SAD / 2017. Žanr: komedija, muzički. Uloge: Anna Kendrick, Rebel Wilson, Hailee Steinfeld, Brittany Snow. Rediteljka: Trish Sie.

Muzej čudesa

Novi filmovi: Muzej čudesa

Paralelno pratimo dve priče razdvojene pedeset godina i sudbinu dva deteta koja potajno priželjkuju da imaju drugačije živote. Godine 1927. devojčica Rozi beži od kuće u Nju Džersiju i odlazi na Menhetn nadajući se da će pronaći nekoga ko je bio važan deo njene prošlosti. Pedeset godina kasnije, gluvi dečak Ben, pogođen ličnom tragedijom pronalazi trag o svojoj porodici koji ga navodi da pobegne iz ruralne Minesote u Njujork. Kako ih njihove avanture vode na nova, strana mesta na kojima se misterije pojavljuju iza svakog ugla, njihova otkrića prostiru se kroz godine tišine i očajanja i pronalaze se međusobno kroz opčinjavajuću simetriju vođenu čudom i nadom.

Originalni naslov: Wonderstruck. Dužina trajanja filma: 117 minuta. Država i godina proizvodnje: SAD / 2017. Žanr: drama, misterija, porodični. Uloge: Oakes Fegley, Julianne Moore, Michelle Williams. Reditelj: Todd Haynes.

S ljubavlju, Vinsent

https://youtu.be/l3OLMVCSLOg

Više o filmu pročitajte na OVOM LINKU.

Hepiend

Novi filmovi - Hepiend

Austrijski reditelj Mihael Haneke, publici poznat kao reditelj koji pokreće društvena pitanja i oslikava osećanja otuđenosti koje pojedinci doživljavaju u modernom društvu, predstavlja još jednu priču slične tematike u svom najnovijem filmu „Hepiend“. Ovo je satirična drama o imućnoj francuskoj porodici koja živi „pod staklenim zvonom“ u severnoj Francuskoj, nesvesna ljudske bede koja je prisutna u migrantskim kampovima oko lučkog grada Kale, nekoliko kilometara od njihovog doma.

Originalni naslov: Happy End. Dužina trajanja filma: 107 minuta. Države i godina proizvodnje: FRA, AUS, NEM / 2017. Žanr: drama. Uloge: Isabelle Huppert, Jean-Louis Trintignant, Mathieu Kassovitz. Scenarista i reditelj: Michael Haneke.

Veličanstveni šoumen

Novi filmovi: Veličanstveni šoumen

Film je smeo i originalan mjuzikl koji slavi rođenje šou biznisa i ostvarenje snova jednog čoveka. Inspirisani ambicijom i maštom P. T. Barnuma, „Veličanstveni šoumen“ govori o vizionarima koji su se uzdigli ni iz čega kako bi stvorili očaravajući spektakl koji je postao svetska senzacija – cirkus. Hju Džekmen i impresivna glumačka ekipa su spremni da pruže uzbudljivu dramu s potencijalnim dramatičnim obrtima.

Originalni naslov: The Greatest Showman. Dužina trajanja filma: 105 minuta. Država i godina proizvodnje: SAD / 2017. Žanr: muzički, biografski, drama. Uloge: Hugh Jackman, Zac Efron, Michelle Williams, Zendaya, Rebecca Ferguson. Reditelj: Michael Gracey.

Koko

Novi filmovi: Koko

Uprkos decenijskoj zabrani muzike u njegovoj porodici, Migel sanja da postane uspešni muzičar poput njegovog idola, Ernesta de la Kruza. U očajničkim nastojanjima da dokaže svoj talenat, Migel će se naći u zadivljujućoj i šarenoj Zemlji mrtvih usled niza misterioznih događaja. Usput će upoznati šarmantnog prevaranta i zajedno će krenuti na uzbudljivo putovanje ne bi li saznali pravu istinu koja stoji iza Migelove porodične istorije. Ne propustite najnovije putovanje čarobnim tunelima jedne drugačije zemlje, i uživajte u neponovljivoj avanturi koja nam dolazi iz Dizni/Piksar univerzuma. Režiju ovog animiranog spektakla potpisuje Li Ankrič koji je već dirnuo publiku širom sveta filmom „Priča o igračkama 3“.

Originalni naslov: Coco. Dužina trajanja filma: 105 minuta. Država i godina proizvodnje: SAD / 2017. Žanr: animirani, porodični, komedija. Sinhronizacija: Nikola Brun, Marko Marković, Bojan Žirović, Goca Tržan, Olivera Katarina, Katarina Gojković, Tijana Dapčević… Reditelji: Lee Unkrich, Adrian Molina.

Džumandži: Dobrodošli u džunglu

Novi filmovi: Džumandži: Dobrodošli u džunglu

Četvoro srednjoškolaca otkrivaju staru video igru za koju nikad ranije nisu čuli. Od tog trenutka biće uvučeni u zabavan svet džungle i postati avatari po sopstvenom izboru: Spenser će tako postati štreberski istraživač, sportista Fridž će postati pravi Ajnštajn, popularna devojka Betani će se pretvoriti u sredovečnog profesora, a krhka Marta postaće neustrašiva ratnica. Međutim, zabava će se uskoro pretvoriti u nešto drugo, kada otkriju da se Džumandži ne igra – već preživljava. Glavne uloge u ovoj porodičnoj avanturi tumače Dvejn Džonson, Džek Blek, Kevin Hart i Kren Gilan, dok režiju potpisuje Džejk Kasdan.

Originalni naslov: Jumanji: Welcome to the Jungle. Dužina trajanja filma: 119 minuta. Država i godina proizvodnje: SAD / 2017. Žanr: avantura, akcija, komedija. Uloge: Dwayne Johnson, Jack Black, Kevin Hart, Karen Gillan. Reditelj: Jake Kasdan.

(danubeogradu.rs)

Uređuje: Ah Neša

Novinar iz Beograda od 1992. godine, osnivač je i glavni i odgovorni urednik portala Dan u Beogradu.