Naslovna » Izlasci » Novogodišnja zabava u tržnim centrima

Novogodišnja zabava u tržnim centrima

Po tradiciji, novogodišnja zabava u tržnim centrima privlači i kupoholičare ali i sve one koji su željni (pred)novogodišnje atmosfere i male porodične avanture.

Slikanje sa Deda Mrazom, novogodišnje igre, kreativne radionice, klizanje, predstave za decu, koncerti – samo su deo bogatog programa u tržnim centrima u Beogradu.

Pogledajte šta je sve pripremljeno ovog decembra ali i januara uoči Nove godine i Božića.

Aviv park Zvezdara

Pored mnoštva prednovogodišnjih i prazničnih popusta u Aviv parku Zvezdara, 16. decembra od 17.00, na drugom spratu mališane čekaju Patrolne šape. To znači – predstava + slikanje sa omiljenim junacima + kreativna radionica + face painting. Sve je, naravno, besplatno. Očekuje se i Deda Mraz u narednih desetak dana.

Big Fashion

Do 27. decembra svakog radnog dana od 14.00 do 20.00 i vikendom od 12.00 do 20.00 priređuju se igre za decu „Maša i Medved u novogodišnjoj avanturi„. U Višnjićkoj 84, deca od četiri do devet godina mogu da uživaju u kreativnim radionicama, da zavire u Mašin ormar, skakuću na trambolini i da provedu vreme u pravom pravcatom selu u kom žive omiljeni junaci. Ulaz je slobodan. Aktuelni su i popusti u raznim radnjama.

Delta City

Na platou ispred Delta City-ja otvoreno je klizalište. Pored standardnog uživanja na ledu, biće organizovana škola klizanja (ponedeljkom od 17.00 i vikendom od 9.00), škola hokeja (utorkom, 18.45), porodične igre bez granica (sredom, 18.45), škola umetničkog klizanja (četvrtkom, 18.45), disko za zaljubljene (petkom, 20.30), vrtić na ledu (vikendom od 10.00) i igre na ledu (vikendom od 13.30).

Zemun park

Zimska avantura u Zemun parku već je počela otvaranjem klizališta, a nastaviće se prazničnom kupovinom uz primamljive popuste i uz posebno organizovanu prazničnu vikend zabavu. Što se tiče klizališta, pored besplatne škole klizanja na ledu biće priređeni mini turniri u hokeju i umetničko klizanje.

Immo Outlet Centar

Immo Outlet Centar svim klincima i klincezama nudi jedinstvenu mogućnost da pohađaju besplatne edukativne časove muzike i glume. Naredno okupljanje je u sredu, 13. decembra od 18.00, na centralnom trgu centra. Edukativne muzičke i glumačke radionice osmišljene su po jedinstvenom planu i programu poznatog bubnjara Igora Maleševića i glumice Danijela Vranješ.
Svakog vikenda će biti priređeni specijalni novogodišnji programi.

Novogodišnja zabava u tržnim centrima

Mercator centar Beograd

Do 15. januara 2018. u ovom tržnom centru realizuje se projekat Fashion Christmas Tree. Dvadeset najboljih dizajnera iz Srbije i regiona, sa dvanaest gostujućih dizajnera iz sveta, izložiće novogodišnje jelke koje su lično dizajnirali u Mercator centru u Beogradu. Sve jelke u sklopu Fashion Christmas Tree izložbe su na prodaji, a kompletan prihod ide u u humanitarne svrhe.

Rajićeva Shopping Center

Posle nastupa Dečje filharmonije, u tržnom centru Rajićeva počela je „Zimska bajka u srcu grada„. Svakog dana do Nove godine biće priređena nova iznenađenja.

Stadion Shopping Center

U sklopu obeležavanja novogodišnjih i božićnih praznika, SC Stadion pripremio je bogat program za sve uzraste. Doživite prazničnu čaroliju i zabavite se! Čeka vas prava avantura kroz koju će vas voditi poznate ličnosti, junaci iz crtanih filmova i, naravno, Deda Mraz i njegovi pomoćnici. Uz puno dobre muzike, nezaboravne zabave i trenutaka za pamćenje ova zima u SC Stadion pružiće vam magično putovanje koje će vas vratiti u detinjstvo, a najmlađima stvoriti drage uspomene.
Predstave za decu su 24. i 30. decembra, 6. i 13. januara. Svakog dana – slikanje sa Deda Mrazom, klizanje sa poznatim likovima iz bajki, a 23. decembra nastupiće Ana Štajdohar.
Najavljujemo i praznični Grazia Shopping Weekend, 16. i 17. decembra.

SC Karaburma

Deda Mrazov kutak je u SC Karaburma (Mirijevski bulevar 18b). Deda Mraz je i ove godine odlučio da nas obraduje i pusti nas da uđemo u njegov svet. Ne propustite priliku da ga posetite i da svoj prostor opremite u duhu predstojećih praznika.

Svake subote do 23. decembra, zainteresovani budući roditelji mogu da prisustvuju školicama roditeljstvaBebologija„, na kojima će moći da čuju važne savete o porođaju, nezi bebe, dojenju, najvažnijim momentima za majku i dete, kao i čitavu porodicu.

Stop Shop Retail Park

Novogodišnji program u Lazarevcu čini novogodišnja predstava (16. decembar, 12.00), klovnovi i DJ nastup (23. decembar, 14.00), Deda Mraz sa poklonima (26-30. decembar, 17.00-19.00) i nastup benda Some People (30. decembar, 18.00-20.00).

Ušće Shopping Center

Christmas Platz ispred Ušća biće postavljen od 15. decembra do 15. januara. Očekuje vas bogata novogodišnja zabava koji između ostalog čine nastupi dečijih horova, zatim brojni izlagači slatkiša, suvenira, ukrasa i poklona, jelki, kuvanog vina… Sve ono što čini neizostavan deo priprema za Božić i Novu godinu.

Ušće Čarobni grad takođe će biti otvoren do 15. januara 2018. Do tada će biti priređene edukativne, zabavne i kreativne radionice, humanitarne akcije, čitanje bajki, koncerti i druga praznična iznenađenja. Izdvajamo, „Svet čudesne nauke“ do 20. decembra (14.00-16.00) i „Bajke iz Čarobnog grada“ (20. i 28. decembar i 8. januar od 18.00). Zbog manjeg prostora neophodna je ranija prijava na pultu Čarobnog grada.

U susret veselim novogodišnjim praznicima, 17. decembra od 13.00 u Ušće SC biće organizovani „mali razgovori o modi“ u organizaciji modne agencije Select, sa ciljem da se najmlađima ponudi drugačiji zabavno-edukativan sadržaj, a moda predstavi kroz zanimljive priče o kulturi i stilu života. Devojčice i dečaci u publici će moći da se oprobaju i u prvim manekenskim koracima, da učestvuju u jednom zanimljivom kvizu i da iz prve ruke čuju kako su se naši poznati glumci, pevači, sportisti oblačili kada su bili mali.

Capitol Park Rakovica

Novogodišnji mini bazar će se održati od 21. do 31. decembra 2017. Izlagaće majstori starih zanata, proizvođači rukotvorina, nakita, dekorativnih predmeta, kao i registrovani proizvođači tradicionalne hrane, pića i delikatesa.

Na portalu Tržni centri potražite više informacija. (danubeogradu.rs)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.