Naslovna » BG svaštara » TV i online program » Pet serija Pickbox-a: Nešvil, Skandal, Tunel, Deset dana i Vikinzi
Pickbox serija: Nešvil
Pickbox serija: Nešvil

Pet serija Pickbox-a: Nešvil, Skandal, Tunel, Deset dana i Vikinzi

Tokom januara na popularnoj internet videoteci Pickbox biće prikazano pet premijera serija tek nekoliko sati posle američke, odnosno britanske premijere.

Tu su poslednje sezone serija „Nešvil“ i „Skandal“, treća sezona popularne britansko-francuske uspešne serije „Tunel“, finale sezone „Deset dana“ i finale prvog dela pete sezone serije „Vikinzi“.

Ovo su hit serije koje imaju visoke brojke gledanosti i velike baze obožavalaca zahvaljujući vrhunskim scenarijima i kvalitetnim kadrovima.

Nešvil

IMDb ocena: 7,7
Rotten Tomatoes: 92%
Ukupan broj epizoda: 124
Istaknuta imena: Hejden Pantijer, Čarls Isten, Kler Bouen, Džefri Nordling

Popularna američka kantri drama je muzički spektakl koji okuplja zanimljiva glumačka imena. O njenoj popularnosti govori i činjenica da su je obožavaoci, takozvani „Nešisi“, spasili od otkazivanja organizovanjem Tviter i e-mail kampanje. Nešisi su uspeli, a „Nešvil“ 5.1 kreće u televizijski etar s poslednjom, šestom sezonom.

Šesta sezona donosi dva nova lika i povratak pet starih lica. Za one koji kaskaju za proverenim serijskim hitovima, dobra vest je što Pickbox u svojoj ponudi ima kompletne epizode svih sezona Nešvila.

Skandal

Pickbox serija: Skandal

IMDb ocena: 7,8
Rotten Tomatoes: 94%
Ukupan broj epizoda: 124
Istaknuta imena: Keri Vašington, Skot Foli, Derbi Stenčfild, Džošua Malina

Jedna od najboljih političkih drama i još jedna u nizu uspešnih serija Šonde Rajms bliži se kraju. Uz dostupne sve epizode prethodnih sezona, Pickbox će ekskluzivno za regiju i nekoliko sati posle Amerike prikazivati i poslednje epizode od 22. januara.

Sedma sezona fokusiraće se na Oliviju Poup kao šeficu kancelarije predsednice SAD. Ne škodi da se podsetimo da je Olivijin lik delimično oblikovan prema Džudi Smit, kriznoj menadžerki iz administracije Džordža Buša starijeg. Smitova je često predstavljana kao najbolja spin-osoba koja je provela 20 godina popravljajući nizove nemogućih situacija i narušenih ugleda poznatih političara.

Tunel

Pickbox serija: Tunel

IMDb ocena: 7,8
Rotten Tomatoes: 83%
Ukupan broj epizoda: 24
Istaknuta imena: Klemans Poezi, Stiven Dilejn, Džejms Frejn, Džek Lauden, Džozef Moul

„Tunel“ je britansko-francuska verzija dansko-švedske serije „Most“. To je kriminalistička drama nabijena adrenalinom i komplikovanim ličnostima. Britanski inspektor i francuska zapovednica primorani su da sarađuju na rešavanju slučaja koji se događaju na britansko-francuskoj granici unutar Evrotunela.

Svaka sezona posvećena je jednom zločinu, što obezbeđuje priču koja se razvija postepeno i intrigantno. Uz već dostupne dve sezone ove kriminalističke serije, svakog petka u januaru emitovaće se i nove epizode treće sezone uporedo sa britanskom premijerom.

Vikinzi

Pickbox serija: Vikinzi

IMDb ocena: 8,6
Rotten Tomatoes: 93%
Ukupan broj epizoda: 69
Istaknuta imena: Trevis Fimel, Ketrin Vinik, Gustaf Skarsgard

Ovu istorijsku dramu ne treba posebno predstavljati, zar ne? Inspirisana sagama o Ragnaru Lotbroku, peta sezona izazvala je pravu pomamu, oborila rekorde gledanosti i dokazala da Viknzi postoje i posle Ragnara.

Radnja pete sezone odvija se na čak tri kontinenta, bavi se mnogim tabu temama u određenim krugovima (na primer – paganizam), a možete da je pratite svakog četvrtka. Uz premijerno prikazivanje pete sezone, na Pickboxu su dostupne i ostale epizode. Malo upozorenje: 25. januara će se emitovati 10. epizoda nove sezone, a posle toga Vikinzi idu na pauzu.

Deset dana

Pickbox serija: Deset dana

IMDb ocena: 6
Rotten Tomatoes: 78%
Ukupan broj epizoda: 10
Istaknuta imena: Kira Sedžvik, Adevale Akinuoje – Agbaje, Erika Kristensen

Američka dramska serija „Deset dana“ bavi se životom televizijske producentkinje koja ponekad voli da popije i povuče koju belu liniju koja će je održati budnom kako bi završila skripte na vreme i kako ne bi zavlačila produkciju. Jedne noći njena mlada ćerka nestane, što pokreće dodatni haos u njenom životu.

Kira odlično nosi ulogu zabrinute majke i otelotvoruje scenario koji roditeljima ledi krv u žilama. U nedelju, 7. januara, očekuje se premijera finala sezone sa čak dve epizode.

***

„Uvod u anatomiju“, „Volander“ i „Mladi deda“ neki su od noviteta koje nudi Pickbox. Potpunu ponudu ovih televizijskih serija proverite ovde.

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.