Naslovna » Izlasci » Sport » Košarka: Crvena zvezda – Olimpijakos, petak, 26. januar

Košarka: Crvena zvezda – Olimpijakos, petak, 26. januar

Prodaja ulaznica za meč 20. kola Evrolige Crvena zvezda mts – Olimpijakos, koji se igra u petak 26. januara od 19 časova u dvorani „Aleksandar Nikolić“, počinje u sredu 24. januara u 10 časova.

Karte se mogu kupiti u svim poslovnicama Eventima, po sledećim cenama:
Tribine – 1.200 dinara
Parter 4 i B – 1.800 dinara
Bela loža – 2.500, plava loža 3.000, loža 3.500 dinara
Počasna mesta I i II – 15.000 i 10.000 dinara
Počasna mesta I, II i III (bočna strana) – 4.000, 6.000 i 8.000 dinara.

Podrška publike u veoma teškoj utakmici koja je pred košarkašima Crvene zvezde je neophodna, a iz uprave kluba stižu informacije da se kapije otvaraju dva sata pred početak susreta.

Olimpijakos dolazi u Beograd posle 13 pobeda i 6 poraza, kao trećeplasirana ekipa na tabeli i ozbiljan kandidat za završni turnir koji će se igrati u našem gradu. Podsetimo, pirejski „crveno-beli“ prošle godine su bili finalisti takmičenja u meču u kojem je titulu najboljeg poneo Fenerbahče.

Dosadašnji skor u međusobnim susretima u Evroligi Zvezdi ne ide na ruku – od 2000. godine Olimpijakos je bio bolji u svih pet odigranih utakmica, od kojih je jedna u tekućoj sezoni, pre nešto više od dva meseca (Olimpijakos – Crvena zvezda 85:59).

Mogu li, onda, domaći „crveno-beli“ do pobede?

Jedan podatak uliva optimizam. Poslednje tri utakmice u gostima Olimpijakos je izgubio, i to protiv Žalgirisa, Baskonije i Himkija, a Zvezda posle tri poraza u Evroligi sigurno ima motiv da seriju prekine, upravo pred svojom publikom.

Napomenimo da se 20. kolom završavaju dve trećine prvog dela takmičenja najboljih evropskih klubova. Do kraja preostaje još 10 kola, tokom kojih će Crvena zvezda odigrati sledeće utakmice u Beogradu:
9. februara: Crvena zvezda – Armani
2. marta: Crvena zvezda – Unikaha
16. marta: Crvena zvezda – Valensija
22. marta: Crvena zvezda – Fenerbahče i
30. marta: Crvena zvezda – Real.

(danubeogradu.rs)

Uređuje: Katarina Vidaković