Naslovna » Izlasci » Sajmovi » 4. Sajam srednjih stručnih i umetničkih škola
Sajam srednjih stručnih i umetničkih škola
Sajam srednjih stručnih i umetničkih škola

4. Sajam srednjih stručnih i umetničkih škola

U četvrtak, 12. aprila od 10.00 do 18.00, u hali 7 Beogradskog sajma biće održan Sajam srednjih stručnih i umetničkih škola, pod sloganom „Po svojoj meri školu izaberi“.

Sajam je namenjen učenicima završnih razreda osnovnih škola, pred kojima se nalazi jedna od najvažnijih životnih odluka, a to je odabir srednje škole.

Tokom trajanja Sajma, učenici, kao i njihovi roditelji, u prilici su da saznaju sve informacije o srednjim stručnim i umetničkim školama, njihovim obrazovnim profilima, nastavnim predmetima, vannastavnim aktivnostima, kao i o mogućnostima za zapošljavanje u određenom zanimanju.

Na ovogodišnjem Sajmu učestvuje 47 beogradskih srednjih stručnih i umetničkih škola.

Sekretarijat za obrazovanje i dečju zaštitu, u saradnji sa Nacionalnom službom za zapošljavanje i Privrednom komorom Srbije, kao jednu od mnogobrojnih aktivnosti Saveta za zapošljavanje grada Beograda, organizuje ovaj, četvrti po redu Sajam srednjih stručnih i umetničkih škola. (Beoinfo)

Uređuje: Dan u Beogradu

Dan u Beogradu osnovan je 2011. godine i jedan je od najčitanijih lokalnih portala u Srbiji. Osnivač i glavni urednik je Nenad Mandić - Ah Neša.