Naslovna » Izlasci » Muzika » Clubbing » Delta City: 4. Masters Of Freestyle
Masters Of Freestyle
Masters Of Freestyle

Delta City: 4. Masters Of Freestyle

Domaći rep turnir Masters Of Freestyle, obračun majstora rima, biće održan po četvrti put u tržnom centru Delta City, 15. aprila od 18.00.

Tročlani žiri čine domaći MC-evi Fox, Marlon Brutal i Shan koji biraju najbolje takmičare ovogodišnjeg rep obračuna i odlučuju ko će odneti titulu pobednika. Muziku „vrti“ Papa Zho, a voditelj programa je Kristina Belović Kića.Za dž

Cilj svakog MC nastupa je da takmičar u slobodnom stilu uputi što jače i duhovitije „prozivke“ u obliku rima protivniku kako bi osvojio podršku publike i naklonost žirija.

U nadmetanju u slobodnom stilu ocenjuju se sigurnost i snalažljivost takmičara na bini, osećaj za ritam, kao i povezanost i smisao rima.

Spisak takmičara biće objavljen 14. aprila u 21.00 na zvaničnoj Facebook stranici Masters Of Freestyle Srbija.

Masters Of Freestyle u tri runde

Takmičari su stariji od 15 godina; zabranjeno je korišćenje psovki, vređanje protivnika na rasnoj, verskoj ili drugoj osnovi, a svako nepoštovanje ovog pravila sa sobom povlači automatsku diskvalifikaciju.

Dinamika takmičenja prilagođena je broju takmičara, a finale je podeljeno u tri runde.

Temu prve runde zadaju sudije. U drugoj rundi pod nazivom „Pokvarena traka“ DJ menja instrumentale da bi takmičari pokazali kako se snalaze sa promenom ritma. Treća runda je „a capella nastup“ bez muzičke podloge.

Tri prvoplasirana učesnika osvajaju vredne nagrade.

Masters Of Freestyle osnovan je 2011. godine, a učesnici i sudije su bili vodeći MC-evi domaće rap scene. Već četiri godine zaredom organizuje se u saradnji sa Delta City-jem, a prošlogodišnji pobednik je Jan. (danubeogradu.rs)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.