Naslovna » BG svaštara » Obrati pažnju! » Saveti: Kako da se izbegne gužva u saobraćaju?
Saveti: Kako da se izbegne gužva u saobraćaju?
Saveti: Kako da se izbegne gužva u saobraćaju?

Saveti: Kako da se izbegne gužva u saobraćaju?

Zaista postoje načini da se izbegne gužva u saobraćaju, a to može da vam uštedi vreme i još važnije – sačuva živce.

Na portalu Domino magazin pronašli smo veoma zanimljiv tekst, pun odličnih saveta protiv savremene muke, a to je upravo – gužva u saobraćaju!

Veoma je važno za sve vozače da znaju čak i kada se održavaju velike manifestacije u Beogradu tokom kojih se zatvaraju pojedine ulice u Beogradu, kao što je, na primer, Beogradski maraton, Rolerijada, biciklističke i auto trke… Na našem sajtu na vreme objavljujemo sve izmene u saobraćaju – pa je i to razlog više da redovno posećujete Dan u Beogradu! 🙂

Jedna od stvari koje su sastavni deo (beo)gradskog života, koja može da zagorča vikend ili početak i kraj odmora je gužva u saobraćaju. Kome je potrebno da bude satima zaglavljen u kolima?! A svima nam se to dogodilo.

Uz pomoć dobrog planiranja i malo moderne tehnologije skoro uvek ćete moći da izbegnete saobraćajne gužve.

Saznajte kako pomaže dobro planiranje vremena, na koji način možemo da iskoristimo Google mape (čak i u Beogradu i Srbiji!), zašto nam je važan AMSS i online kamere – sve je tako dobro objašnjeno na OVOM LINKU!

Uređuje: Dan u Beogradu

Dan u Beogradu osnovan je 2011. godine i jedan je od najčitanijih lokalnih portala u Srbiji. Osnivač i glavni urednik je Nenad Mandić - Ah Neša.