Naslovna » BG svaštara » TV i online program » HBO Go: Četiri nove serije početkom juna
HBO Go: Mladi Šeldon
HBO Go: Mladi Å eldon

HBO Go: Četiri nove serije početkom juna

Početkom juna na HBO Go! moći će da se gledaju četiri nove, veoma različite serije, među kojima svaki član porodice može da pronađe nešto po svom ukusu.

Serije „Kormoran Strajk“ i „Naslednici“ su detektivske priče i intrige bogate porodice; sumnjiva dešavanja u kozmetičkom salonu na Floridi gledajte u seriji „Kandže“, a dečje nezgode svima omiljenog štrebera Šeldona Kupera možete da pratite u seriji „Mladi Šeldon“.

HBO Go: Mladi Šeldon (Young Sheldon)

https://www.youtube.com/watch?v=kSNYjkqv3zI

Devetogodišnjem Šeldonu Kuperu nije lako da odrasta u istočnom Teksasu. Biti jedini u generaciji čiji je um sposoban da shvati naprednu matematiku i nauku nije baš naročito korisno u zemlji u kojoj vladaju crkva i američki fudbal.

Dok se ranjivi, nadareni i donekle naivni Šeldon privikava na svet u kome živi, njegova prilično normalna porodica mora da nađe način da se navikne na njega.

Njegov otac Džordž daje sve od sebe da bude dobar srednjoškolski trener i otac dečaka koga ne razume. Šeldonova majka Meri ljutito protestuje i odgaja sina u gradu koji nikako nije po njegovoj meri.

Šeldonov stariji brat Džordži zaista se trudi da se dokaže u školi, ali teško je biti gotivan kad ste u odeljenju sa svojim devetogodišnjim bratom. Konačno, tu je i Šeldonova sestra bliznakinja Misi, koja ponekad prezire pažnju koju Šeldon dobija, ali ostaje jedina osoba koja može da mu kaže istinu.

Tokom 10 godina snimanja „Štrebera“ publika je dobro upoznala čuvenog, ekscentričnog i neobičnog Šeldona Kupera. Ova komična serija daje nam priliku da ga upoznamo i u njegovom detinjstvu, dok kreće na svoje bezazleno, uvrnuto putovanje puno nade.

Cela prva sezona dolazi u HBO GO ponudu 1. juna, a druga sezona će biti dostupna na jesen.

HBO Go: Kormoran Strajk (C.B. Strike)

HBO Go: Kormoran Strajk

Zasnovana na bestselerima Dž. K. Rouling, koje je napisala pod pseudonimom Robert Galbrejt, mini-serija „Kormoran Strajk“ prati ratnog veterana (Tom Berk), koji je postao privatni detektiv, i koji sa svojom revnosnom sekretaricom Robin Elakot (Holidej Grejndžer), radi u maloj kancelariji u londonskoj Ulici Denmark.

Iako Strajk ima i fizičkih i psiholoških problema, njegova jedinstvena pronicljivost i iskustvo nekadašnjeg istražitelja vojne policije pokazuju se kao ključni u rešavanju zamršenih zločina koji zbunjuju policiju.

Svih sedam epizoda serije „Kormoran Strajk“ dolaze na HBO GO 1. juna, a na Cinemax kanalu će premijera biti 2. juna u 20.50.

HBO Go: Naslednici (Succession)

HBO Go: Naslednici

Porodica Roj – Logan Roj i njegovo četvoro dece – kontrolišu Vejstar Rojk, jedan od najvećih medijskih i zabavnih konglomerata u svetu.

Serija „Naslednici“ prati njihove živote dok razmišljaju o budućim potezima kad im ostareli otac saopšti da se povlači iz firme. Radnja se odvija u Njujorku i obrađuje teme moći, politike, novca i porodice.

https://www.youtube.com/watch?v=qxPwS-nktWA

Logan Roj je oženjen trećom ženom Maršom, divnom ali zastrašujućom partnerkom. Kendal Roj, Loganov najstariji sin iz drugog braka, trenutno je predsednik jednog sektora i prvi naslednik.

Roman Roj, Kendalov mlađi brat, Loganov je iskreni, veseli sin, koji više ne radi u Vejstaru. Šivon Šiv Roj, Loganova jedina ćerka i najmlađe dete, juri karijeru u politici. Konor Roj, najstariji sin i jedino dete iz prvog braka, vodi nezavisan život u Nju Meksiku.

Napetost raste kako se bliži Loganov rođendan i sve prerasta u borbu moći između oca i sina, kao i između ostale dece međusobno. Deca se suočavaju sa teškim izborom dok traje svađa oko kontrole nad kompanijom i odanosti porodici.

„Naslednici“ dolaze u HBO GO ponudu 4. juna, a premijera na HBO kanalu biće istog dana od 21.00.

HBO Go: Kandže (Claws)

HBO Go: Kandže

Radnja serije „Kandže“ smeštena je u kozmetički salon na Floridi. To je pakosno zabavna meditacija o ženskoj pokvarenosti koja prati uspon pet različitih prevrtljivih manikirki u kozmetičkom salonu u kome se dešava mnogo više od ugradnje veštačkih noktiju i pedikira.

U centru zbivanja je vlasnica salona, Desna, koja živi sa svojim mentalno obolelim bratom blizancem Dinom.

Desnino osoblje čine njena najbolja prijateljica Dženifer, delimično trezna bivša raskalašna devojka koja podiže dvoje dece iz prethodnih veza; Tiha En, Desnin zagonetni vozač, koja obezbeđuje i ceo salon; Poli, poslušna devojka na praksi, koja je nedavno bila u zatvoru zbog krađe identiteta; i Virdžinija koja se i ne trudi da sakrije dosadu i nezadovoljstvo svojim poslom.

Haosu u salonu doprinosi Roler, neuračunljivi gangster koji vodi kliniku za koju se jedva može reći da je legalna, i koristi Desnin salon za pranje novca; Brajs, Dženiferin muž, odnedavno ne pije i pokušava da radi kao motivacioni govornik; dr Ken Brikman, pravi je doktor u lažnoj i nelegalnoj klinici za odvikavanje; i čika Dedi, opasni šef Diksi mafije, posvećeni je katolik i aktivni biseksualac.

Cela prva sezona serije „Kandže“ stiže na HBO GO 4. juna.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.