Naslovna » Izlasci » Akcije » International Project Management Championship 2018
International Project Management Championship
International Project Management Championship

International Project Management Championship 2018

Finale četvrtog svetskog takmičenja u upravljanju projektima – International Project Management Championship 2018 – biće održano 2. juna 2018. u Beogradu.

Takmičenje, koje je za četiri godine okupilo više od 2600 studenata sa prestižnih fakulteta i biznis škola širom sveta, organizuje Centar za upravljanje projektima Fakulteta organizacionih nauka.

Finale se održava u srpskoj prestonici, zahvaljujući uspehu studenata Fakulteta organizacionih nauka koji su prošle godine osvojili prvo mesto na svetskom takmičenju.

Od ukupno 192 tima, odnosno 760 takmičara, koje je svetska asocijacija za upravljanje projektima (IPMA) okupila na ovogodišnjem takmičenju, najboljih devet timova će se naći u finalu gde će svoja znanja i veštine iz oblasti upravljanja projektima prikazati kroz simulaciju upravljanja realnim projektom, koju je obezbedila kompanija Open Management Education Center (OMEC).

Pored tima iz Srbije, koje ove godine predstavljaju studenti Građevinskog fakulteta, Univerziteta u Beogradu, Abel Duran, Jana Puzderliski i Marko Modrinić, u finalu svetskog takmičenja učestvuju i pobednički timovi Nemačke, Francuske, Holandije, Hrvatske, Finske, Litvanije, Italije i Španije.

Svetsko takmičenje će ove godine u Beogradu okupitii brojne stručnjake i eksperte iz oblasti projektnog menadžmenta, kao što su predsednik Internacionalne asocijacije za upravljanje projektima (IPMA – International Project Management Assotiation), Hesus Almela Martinez, predsednik skupštine IPMA, Rajnhard Vagner, potpredsednik IPMA za mlade, obrazovanje i trening, Kamiar Safakiš, kao i brojne predstavnike privrede, trenere, profesore i studente. (danubeogradu.rs)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.