Naslovna » Izlasci » Muzika » Koncerti » Musicology: Angie Stone na Kalemegdanu!
Angie Stone
Angie Stone

Musicology: Angie Stone na Kalemegdanu!

Američka R&B i soul diva i moćan glas koji stoji iza planetarnog hita „Wish I Didn’t Miss You“, Angie Stone, nastupiće po prvi put u Srbiji, u sklopu festivala Musicology, 1. jula, na teniskim terenima na Kalemegdanu.

Posetioci će moći da uživaju u jedinstvenim notama i intenzivnom prepoznatljivom glasu pevačice koja je tri puta nominovana za Gremi nagradu. Angie Stone ima četiri albuma koja su ušla u Top 10 R&B albuma i jedan koji je bio na prvom mestu, sa više od 1,4 miliona prodatih primeraka albuma u SAD i pet miliona širom sveta.

Angie Stone se sa pravom može nazvati jednim od najzačajnijih svetskih R&B i soul ženskih izvođača.

Muzikom je počela da se bavi uz oca, koji je pevao u gospel kvartetu i koji je malu Angie vodio na nastupe gospel umetnika kao što su bili „Singing Angels“ i „Gospel Keynotes“.

Ovo iskustvo je jako uticalo na stil Angie Stone i na njen upečatljiv i jedinstven izraz, koji će je godinama kasnije proslaviti širom sveta.

Njena karijera je lansirana u visine prvim solo albumom „Black Diamond“ 1999. godine, koji je ušao u prvih deset najprodavanijih R&B albuma.

Objavljivanjem koncerta planetarno popularne Angie Stone, Musicology je kompletirao spisak izvođača za ovu sezonu, koja će se zatvoriti koncertima Koop Oscar Orchestra 24. juna i world music super grupe – Bokante, 26. jula.

Prodaja karata za sve Musicology koncerte se vrši putem prodajnih mreža DD Tickets i Eventim. (danubeogradu.rs)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.