Naslovna » Izlasci » Muzika » Koncerti » Vasil Hadžimanov Band predstavlja novi album na Kalemegdanu
Vasil Hadžimanov Band (foto: Predrag Ilić)
Vasil Hadžimanov Band (foto: Predrag Ilić)

Vasil Hadžimanov Band predstavlja novi album na Kalemegdanu

U sredu, 13. juna od 22.00, u letnjem Bitefartcafe-u na Kalemegdanu Vasil Hadžimanov Band održaće koncertnu promociju novog albuma.

Ovim koncertom Vasil Hadžimanov Band premijerno će predstaviti sedmi album „Lines in Sand“.

Posle velikog uspeha prethodnog albuma „Alive“, za koji je širom sveta napisano više od 50 recenzija u superlativu i koji je dospeo na listu najboljih albuma u 2016. godini, u čuvenom američkom magazinu „DownBeat“, Vasil Hadžimanov Band nastavlja saradnju sa američkom izdavačkom kućom MoonJune Records iz Njujorka.

Album „Lines in Sand“ sadrži 12 pesama koje su snimljene uživo, u Binta Sound studiju i u rezidenciji nemačkog ambasadora u Beogradu. Snimanje i produkcija povereni su Marku Periću, koprodukcija Vasilu Hadžimanovu, dizajn Dejanu Mandiću, a izvršna produkcija Nataši Hadžimanov.

Pored Vasila i sjajne ekipe koju čine Branko Trijić – gitara, Miroslav Tovirac – bas, Peđa Milutinović – bubanj, i Bojan Ivković – perkusije/scat vokal, na albumu se kao gosti pojavljuju mladi saksofonista Rastko Obradović, i vokalni solisti Dean Bowman i Marta Hadžimanov, koji će se i 13. juna kao gosti pridružiti bendu na sceni.

Isto veče, posle koncerta, Vasil i bend će potpisivati svoj najnoviji album „Lines in Sand“.

Ulaznice za koncert mogu se kupiti putem prodajnih mreža Eventim i DD Tickets. Prvih 100 ulaznica će se prodavati po promotivnim cenama od 400 i 700 RSD. (danubeogradu.rs)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.