Naslovna » Izlasci » Muzika » Koncerti » Postmodern Jukebox u Sava centru
Postmodern Jukebox
Postmodern Jukebox

Postmodern Jukebox u Sava centru

Kao uvod u prednovogodišnje raspoloženje, 12. decembra u Velikoj dvorani Sava centra nastupiće viralna „vintidž“ pop senzacija, Postmodern Jukebox.

Koncert je otkazan.
Svi koji su kupili karte, mogu ih vratiti na mestima na kojima su ih uzeli: blagajna Sava Centra, Gigstix i Eventim.

Ovaj popularni bend je na turneji sa svojim karnevalom i nosi naziv „Povratak u crno i belo“.

Postmodern Jukebox šou predstavlja bend pun talentovanih muzičara, zajedno sa omiljenim pevačima i brojnim iznenađenjima.

Bilo koji fan benda može reći da iskustvo na njihovim nastupima nikada nije dva puta isto, nove pesme i različite kombinacije članova daju jedinstveni obrt svakom koncertu. Postmodern Jukebox poznat je po svojim jedinstvenim obradama savremenih pop hitova i prepoznatljivom retro pop stilu.

Multitalentovani kolektiv reinterpretira savremene pop, rock i R&B hitove u stilu prošlih vremena, od svinga preko ragtajma do Motauna ili, kako to naziva kreator Skot Bredli, stvaraju „pop muziku u vremenskoj mašini“.

Postmodern Jukebux – tvist i tverk

Upravo je Bredli osnovao bend 2009. godine i od tada Postmodern Jukebox zabavlja 3,3 miliona gledalaca na svom YouTube kanalu, dok na Facebook-u imaju više od 1,5 miliona fanova.

Za one koji su čuli za Postmodern Jukebox i znaju ih na osnovu video klipova, nastup uživo biće iskustvo na potpuno drugom nivou.

To je burna zabava kojom bi se 20-ih ponosio Veliki Getsbi, pomešana sa sving noćima 60-ih, začinjena sa malo soula i klasičnog roka koji će učiniti da publika cele noći tvistuje ili tverkuje – zavisno od toga u kojim periodima je njihovo raspoloženje.

Postmodern Jukebox turneja je jedinstvena mešavina talenata i ličnosti koji čine šou uvek zabavnim i konstantno svežim i uzbudljivim.

Karte za koncert u Sava centru, mogu se naći na blagajni SC, kao i na svim prodajnim mestima Eventima i Gigstixa.(danubeogradu.rs)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.