Naslovna » Izlasci » Muzika » Koncerti » SubBeeranje na Beer Garden-u
SubBeeranje na Beer Garden-u
SubBeeranje na Beer Garden-u

SubBeeranje na Beer Garden-u

Već četvrti u nizu, Beer Garden ove godine dobija novo obličje. Krušovice i SubBeerni centar otvaraju letnju baštu SubBeernog centra „Beer Garden by SubBeerni centar“.

Na samom početku makiške strane Ade Ciganlije u prirodnom hladu šume i ove godine će se pored velikog izbora piva i hrane naći i bogat muzički program.

Otvaranje je planirano za četvrtak, 28. jun, uz bend Dea Dia, a prvi veći koncert nas očekuje u petak, 29. juna.

Planirano radno vreme je svakog dana od 15.00 do jedan, dok će petkom i subotom Beer Garden raditi produženo do dva sata posle ponoći.

Beer Garden: hlad, pivo, druženje, muzika…

Beer Garden

Manifestaciju Beer Garden prethodnih godina je posetilo više od sto hiljada ljudi koji su uživali u najnovijim pivskim ukusima i brojnim koncertima.

I ove godine su posetioci dobrodošli i tokom dana da uživaju u hladu topola i breza u nizu zanimljivih kulturnih i zabavnih sadržaja.

Beg od gradske vreline i prijatno mesto za druženje sa prijateljima ove godine donosi mnoštvo iznenađenja i noviteta o kojima će uskoro biti više informacija.

SubBeerni centar otvoren je u Cetinjskoj 15 krajem prošle godine kao pivnica po uzoru na svetske metropole, a za samo šest meseci postao je žarište za brojna kulturna dešavanja sa akcentom na koncertima.