Naslovna » Izlasci » Muzika » Koncerti » We Are Dance Factory u Sava centru
We Are Dance Factory
We Are Dance Factory

We Are Dance Factory u Sava centru

Jedan od najboljih plesnih klubova naše zemlje, Dance Factory, održaće 23. juna od 19.00 na velikoj sceni Sava centra tradicionalni godišnji plesni koncert.

Ovim koncertom Dance Factory proslavlja kraj do sada najuspešnije plesne sezone. U koreografijama koje su pripremali tokom godine predstaviće se svi članovi iz Beograda i Novog Sada.

– Ovaj koncert je poseban jer ćete videti koreografije koje je naš tim izveo na Svetskom prvenstvu u Poljskoj, na kojem smo Srbiji doneli titulu najtrofejnije reprezentacije, ispred zemalja kao što su Kanada, SAD, Rusija… Sa osvojenih 12 zlatnih medalja postali smo najuspešniji klub u istoriji takmičenja u umetničkom plesu – izjavila je Staša Stanković, predsednica kluba.

Pored vrhunskih rezultata na takmičenjima, Dance Factory je učestvovao na brojnim kulturnim manifestacijama, koncertima, u muzičkim spotovima, reklamama poput Pinkovih zvezdica, događaja Fondacije Novak Đoković, Eurosonga, otvaranja Fest-a, Sajma turizma u Beogradu…

Njihovi plesni koncerti odavno su postali događaji za koje se traži karta više.

– Upravo zbog toga se ove godine selimo na veliku scenu Sava centra. Smatramo da su naši plesači zajedno sa našom publikom to zaslužili – dodaje Staša.

Cene ulaznica za plesni spektakl „We Are Dance Factory” su 800 i 1000 RSD. (danubeogradu.rs)