Naslovna » BG svaštara » Promocije » Kraft pivo na Vašim vratima

Kraft pivo na Vašim vratima

U vreme letnje sezone svi trazimo različite načine da se rashladimo i osvežimo. Jedan od lepših, a uvek lako dostupnih je HLADNO PIVO. Još kada je reč o KRAFT pivima, uživanje je potpuno.

Zašto kraft pivo? Ukus zanatskih kraft piva ne donosi gaziranost već prirodnu fermentaciju, punoću ukusa i obilje zdravih elemenata, oseća se prirodna gorčina hmelja, a prijatnost se povećava pri svakom novom gutljaju.

Beer Kan nastao je iz želje da svim ljubiteljima piva omogući da naprave svoju kombinaciju različitih piva, ukusa i proizvođača, tačnije da na jednom mestu pronađu asortiman kraft piva iz Srbije. Zahvaljujući ovoj online prodavnici, više ne morate ići u više različitih prodavnica kako bi napravili pravu kombinaciju za sebe, svoje društvo ili lepšu polovinu. Dovoljno je samo nekoliko klikova na BeerKan i vaše omiljeno piće je već na putu ka vama. Ukoliko živite na teritoriji Beograda, zagarantovan rok dostave je 2h.

BeerKan je gospodin među ljubiteljima piva. On je uspešan, poslovno orijentisan i džentlmenski nastrojen.  Tokom dana užurban, fokusiran i tačan, a predveče kad konačno nađe vreme samo za sebe, pokazuje sve svoje osobine, boje, ukuse, gorčine, stilove i bira najbolje – KRAFT PIVA. U zavisnosti od društva i raspoloženja odabraće najbolju kombinaciju jačine i ukusa.

Da li si i ti BeerKan? Poseti BeerKan sajt i poruči svoju turu!

Uređuje: DuB volonteri