Naslovna » Izlasci » Akcije » Dobrovoljno davanje krvi na Avali
Humano i radno na Avali
Humano i radno na Avali

Dobrovoljno davanje krvi na Avali

U nedelju, 9. septembra od 11.00 do 16.00, biće humano (ali i radno) na kompleksu tornja na Avali: biće postavljen transfuziomobil Instituta za transfuziju krvi Srbije.

Osim besplatnog ulaza na vidikovac tornja, dobrovoljni davaoci krvi moći će da ostvare i popuste u kafeima na kompleksu, a dobiće i besplatan sendvič u restoranu „Čarapićev brest“ na Avali.

Mnogo posetioca tokom leta na Avali

Početak letnje sezone na Avali obeležilo je otvaranje platoa ispod Avalskog tornja na kome je postavljena bina i drvene kućice za izlaganje, što je doprinelo povećanju broja posetilaca koji Avalu prepoznaju kao omiljenu turističku destinaciju.

Upravo zbog bogate ponude i novih zabavnih sadržaja za sve generacije, na platou Avalskog tornja, posete Vidikovcu u ovoj godini uvećane su za 22% u odnosu na prethodnu.

JP „Emisiona tehnika i veze“ zajedno sa Ministarstvom trgovine, turizma i telekomunikacija nastavlja sa daljim ulaganjima i unapređenjem sadržaja kompleksa, pa će tako najmlađi posetioci uskoro moći da uživaju u Selu vilenjaka, čije će kućice biti postavljene na drveću ispod dečijeg parka, kao i veštačkoj steni za penjanje.

Svi dodatni sadržaji, pored dečijeg parka, sportskih terena i teretane, biće besplatni.

Pored građevinskih, trenutno su u toku i radovi na postavljanju nove rasvete, što će omogućiti da toranj uskoro svetli još jače i raznobojnije.

Svi radovi koji će omogućiti širu i bolju ponudu, koja posetioce očekuje do kraja letnje sezone, ne ometaju turiste da posete Vidikovac, kao ni ostale zabavno-ugostiteljske sadržaje. (danubeogradu.rs)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.