Naslovna » Izlasci » Sajmovi » XXII Dečiji sajam – jesenje izdanje
Dečiji sajam
Dečiji sajam

XXII Dečiji sajam – jesenje izdanje

Od 5. do 7. oktobra u hali 3 Beogradskog sajma biće održan XXII Dečiji sajam uz besplatan ulaz za sve posetioce. I ove jeseni mališane očekuje nezaboravna zabava, smeh i igra.

U toku tri dana manifestacije, u petak od 12.00 do 19.00 i za vikend od 10.00 do 19.00, posetioci će moći da uživaju u edukativno-zabavnom programu, koji će se odvijati na velikoj bini.Za dž

Bezbroj nastupa plesnih grupa, pozorišne predstave, modne revije, nastupi horova, predstavljanje izlagača biće deo tog programa. Za najmlađe, zabava će biti i na sportskom terenu, gde će biti organizovani turniri, predstavljanje sportskih saveza i klubova ali i gostovanje poznatih sportista.

Ovo godine na Sajmu će biti postavljen i poligon saobraćajne policije, gde će mališani moći da nauče pravila u saobraćaju.

Dečiji sajam – sajam i za odrasle

Pored edukativno-zabavnog programa deo manifestacije posvećen je i ostalim posetiocima, pratiocima mališana. Više od 100 izlagača će na svojim štandovima izlagati svoje proizvode i usluge, a koje se tiču dece.

Počevši od onih osnovnih stvari koje su neophodne za odgajanje dece – odeća, obuća, hrana, oprema za bebe, do onih koji obogaćuju detinjstvo mališana i podstiču njihov razvoj – knjige, muzika, razne školice i centri za edukaciju, časopisi, a izlagači su za posetioce pripremili specijalne popuste.

Kao i svake godine, sa najmlađima će se družiti i Žandarmerija, Saobraćajna policija i Vatrogasna brigada kojima se mališani i te kako raduju. (danubeogradu.rs)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.