Naslovna » Izlasci » Pozorište » Zvezdara teatar: Počela prodaja ulaznica za novu sezonu!

Zvezdara teatar: Počela prodaja ulaznica za novu sezonu!

Zvezdara teatar uskoro počinje sa novom sezonom a ulaznice za sve predstave već sada mogu da se kupe.

Ulaznice se kupuju na biletarnici ovog pozorišta, kod distributera ili onlajn.

Pogledajte među prvima neke od najtraženijih predstava u prethodnoj sezoni – „Osama – kasaba u Njujorku“, „Korešpodencija“, „Hipnoza jedne ljubavi“, „Voz“…

Nova sezona počinje 8. oktobra predstavom „Osama – kasaba u Njujorku„, Vladimira Kecmanovića u dramatizaciji Koste Peševskog i Darka Bajića koji je i režirao predstavu. U predstavi igra ekipa mladih i talentovanih glumaca: Andrija Kuzmanović, Jovan Jovanović, Iva Ilinčić, Branko Janković, Isidora Simijonović i Amar Ćorović.

Ova predstava će biti na repertoaru još i 15. i 20. oktobra.

Predstavu „Hipnoza jedne ljubavi„, Dušana Kovačevića publika će biti u prilici da vidi u četiri termina – 13, 17, 23. i 29. oktobra.

Korešpodencija„, B. Pekića i B. Mihajlovića Mihiza u režiji Gorčina Stojanovića je na repertoaru 27, 28. i 31. oktobra.

Zvezdara teatar će 16. oktobra ugostiti ekipu Satiričkog kazališta Kerempuh iz Zagreba, sa predstavom „Ustav republike Hrvatske„, Ante Tomića i Rajka Grlića, u režiji Vinka Brešana. U predstavi igraju: Borko Perić, Nikša Butijer, Ana Maras Harmander, Damir Poljičak, Matija Šakoronja, Vedran Mlikota / Hrvoje Kečkeš.

Veče glomazne poezije“ koje izvodi Rambo Amadeus održaće se 25. oktobra.

Zvezdara teatar priprema novu predstavu

U pripremi je i nova predstava, po tekstu Ivana Lalića u režiji Darjana Mihajlovića. Autor scenografije je Vesna Popović, autor kostima Lidija Jovanović, kompozitor Bojan Stojčetović.

U predstavi igraju: Feđa Stojanović, Neda Arnerić, Mina Sovtić, Branko Vidaković, Milan Vasić, Lena Bogdanović i Nikola Šurbanović. Premijera se očekuje tokom novembra.

Uređuje: Dan u Beogradu

Dan u Beogradu osnovan je 2011. godine i jedan je od najčitanijih lokalnih portala u Srbiji. Osnivač i glavni urednik je Nenad Mandić - Ah Neša.