Naslovna » BG svaštara » Tech Radar » Facebook uspostavio partnerstvo sa Httpool-om
Strateško partnerstvo: Facebook i Httpool
Strateško partnerstvo: Facebook i Httpool

Facebook uspostavio partnerstvo sa Httpool-om

Facebook i Httpool objavili su uspostavljanje regionalnog strateškog partnerstva. Kompanija Httpool je postala zvanični Facebook
reseller partner na Balkanu.

Sporazum uključuje Srbiju, Bugarsku, Hrvatsku i Sloveniju. Facebook ovo dugoročno partnerstvo vidi kao priliku da pomogne lokalnim agencijama i oglašivačima u dosezanju šire publike i uključivanju u kvalitetniju komunikaciju sa korisnicima, čime se unapređuju i potencijali lokalnih kompanija.

Httpool, kao novi Facebook-ov zvanični partner za prodaju oglasnog prostora, pružaće podršku, znanje i stručnost lokalnim kompanijama i pomoći im u kreiranju uspešnih marketinških strategija za Facebook, Instagram, Facebook Messenger i Whatsapp.

Cilj ove saradnje je uspostavljanje lokalne podrške za oglašivače na Balkanu koju obezbeđuje partner koji ima snažnu poziciju, iskustvo i dokazanu stručnost u regionu.

– Naš riseler program stvorili smo za region Balkana, gde Facebook nije fizički prisutan, kako bi oglašivačima u regionu postalo dostupno naše znanje i stručnost. To je korak dalje u podizanju kvaliteta poslovanja u ovom regionu – rekao je Robert Bednarski, Country Director, CEE, Facebook.

– Ovo partnerstvo predstavlja još jedan dokaz Httpool-ove vodeće pozicije u regionu. Uzbuđeni smo što ćemo asistirati Facebook-u u predstavljanju najnovijih oglasnih rešenja u Srbiji i regionu, kao i zbog prilike da brendovima i agencijama pružimo neposrednu podršku uz najviši nivo stručnosti – izjavio je Rade Tričković, regionalni direktor kompanije Httpool.

Partnerstvo će regionu učiniti dostupnim najbolje Facebook prakse, treninge, tehnike razvoja strategija, kao i lokalne opcije plaćanja, uz pomoć dokazano uspešnih Httpool-ovih operativnih procesa za oglašavanje. Agencije će imati dodatnu korist od timskih treninga, direktnu podršku u vezi sa regulatornim pitanjima o oglašavanju itd.

– Oglašivači u regionu koriste Facebook i Instagram da se povežu sa svojom publikom na smislen način. Zahvaljujući strateškom pratnertstvu sa Httpool-om bićemo im još korisniji, zbog pružanja specijalno koncipiranih treninga i ekspertske podrške – ističe Rustam Ziganshin, Reseller Partner CEE u kompaniji Facebook.

Za više informacija o ovom strateškom partnerstvu raspitajte se mejlom na info@httpool.rs.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.