Naslovna » Izlasci » Muzika » Koncerti » Mario Biondi otvorio novu sezonu festivala Musicology Sessions
Mario Biondi (foto: Asja Zec)
Mario Biondi (foto: Asja Zec)

Mario Biondi otvorio novu sezonu festivala Musicology Sessions

Pevač fascinantne boje glasa, tehnike i harizme, Mario Biondi, sinoć (2. 10. 2018) je održao prvi od tri predviđena koncerta u klubu Bitefartcafe.

Ovim nastupom, otvorena je nova sezona koncertnog seijala Musicology Barcaffe Sessions, koja će trajati do juna 2019. godine.

Mario je koncert započeo obradom pesme „Nightshift“, grupe Komodors, a nakon toga je ređao hitove poput „This Is What You Are“ i „What Have You Done To Me“, prošarano sa po kojom pesmom sa novog albuma „Brasil“, koje su nas prenele u neke toplije krajeve.

Publika je u zanosu uživala u svakom tonu Mariovog vokala i njegovog neverovatno uvežbanog benda i za zadovoljstvom odgovarala na svaki poziv na interakciju. Tako su zajedničkim snagama publika i Mario Biondi stvorili noć za pamćenje, punu dobre muzike.

Oduševljen reakcijom publike, nakon završenog koncerta vratio na bis, kako bi publiku počastio još jednom pesmom.

Mario će održati još dva koncerta u Beogradu, 3. i 5. oktobra, koji su gotovo rasprodati, a za najbrže je ostao još jako mali broj karata na prodajnim mestima Eventima.

Samo dve nedelje nakon koncerta Mario Biondia, na Musicology Sessions stiže muzičko plesni flamenko spektakl sa Kube, Ecos Company, koji će u Bitefartcafeu nastupiti 17. i 18. oktobra. Kao specijalni gost, na oba koncerta će nastupiti i naš proslavljeni jazz pijanista Vasil Hadžimanov.

Najavljen je još i koncert benda Knower iz Los Anđelesa 4. novembra i a nastupiće i miljenik srpske publike, Keziah Jones, 28. novembra.

Uređuje: Ah Neša

Novinar iz Beograda od 1992. godine, osnivač je i glavni i odgovorni urednik portala Dan u Beogradu.