Naslovna » BG svaštara » TV i online program » Premijera prve regionalne serije iz HBO Europe produkcije: Uspeh
HBO Go: Uspeh
HBO Go: Uspeh

Premijera prve regionalne serije iz HBO Europe produkcije: Uspeh

Premijera prve serije iz originalne HBO Europe produkcije u našem regionu „Uspeh“, biće 26. decembra na HBO-u i HBO Go-u, a objavljen je i prvi video tizer.

Serija će biti prikazana putem HBO Go usluge i HBO kanala u zemljama regiona (Srbiji, Hrvatskoj, Sloveniji, Makedoniji, Bosni i Hercegovini i Crnoj Gori), kao i širom Centralne Evrope, Skandinavije i Španije.

Scenario šestodelne serije „Uspeh“ potpisuje Marjan Alčevski, jedan od pobednika HBO Adria First Draft konkursa, a reditelj je oskarovac Danis Tanović.

Uspeh – univerzalna, slojevita priča…

https://youtu.be/b0ItsKO09yQ

„Uspeh“ je višeslojna drama fokusirana na snažne likove. Troje potpunih neznanaca povezaće nesrećan splet okolnosti, kad pokušaju da pomognu žrtvi nasilja.

Kako posledice njihovih dela počinju da im se uvlače u svaki aspekt života, ti obični ljudi sa različitim životnim pričama odlučuju da ponovo uspostave kontrolu nad svojim životima.

To je gorka oda gradu Zagrebu, koja donosi mračan uvid u različite strukture današnjeg društva kroz životne priče običnih ljudi, koje je isto to društvo gurnulo preko ivice.

„Uspeh“ je univerzalna, slojevita priča u kojoj kroz ljubav, posao, porodicu, odanost, nesigurnost i zločin istražujemo trenutno preovladavajuća osećanja frustracije, bespomoćnosti i pasivnosti u svakodnevnom životu običnog čoveka u regionu, a i šire.

Izvršni producenti serije su Stiv Metjuz i Džonatan Jang (HBO Europe), producenti su Ana Balentović (HBO Adria), Nebojša Taraba i Miodrag Sila (Drugi Plan), a supervizorka produkcije je Ema Tarner.

Glavne uloge igraju Iva Mihalić, Uliks Fehmiu, Tara Taler, Toni Gojanović i Marija Škaričić.

Sve serije iz orginalne HBO Europe produkcije dostupne su putem HBO GO usluge videa na zahtev OVDE.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.