Naslovna » Izlasci » Festivali » Muzička manifestacija 4. Čuka Fest
Čuka Fest 2018
ÄŒuka Fest 2018

Muzička manifestacija 4. Čuka Fest

Od 6. do 8. decembra u sali Kulturnog centra „Čukarica“ i u Galeriji ’73 na Banovom brdu biće održan četvrta po redu muzička manifestacija Čuka Fest.

Ulaz je slobodan na obe lokacije, s tim što su za koncerte u KC „Čukarica“ potrebne besplatne ulaznice koje se se mogu podići na prijavnici KC „Čukarica“ od. 1. decembra (ograničen broj; maksimalno dve ulaznice po osobi; informacije na 011/3552-678).Za dž

Tokom festivala, sakupljaće se zimska odeća i obuća za decu iz Svratišta za decu. Organizatori pozivaju posetioce Čuka Fest-a da donesu zimsku obuću i odeću, šalove, kape i rukavice za decu uzrasta od pet do 15 godina.

Festival je revijalnog karaktera. Cilj festivala je afirmacija domaćih autora i izvođača, kao i raznovrsnost muzičkih pravaca, zastupljenih na festivalu.

Ideja organizatora je da ulaz na festival bude besplatan, sa ciljem da što veći broj mladih dođe u kontakt sa kvalitetnom muzikom. Cilj organizatora je da Čuka Fest nastavi sa postojanjem, kao redovna redovna muzička manifestacija.

Ovaj muzički festival je osnovan 2015. godine i predstavlja projekat Umetničkog udruženja „Jet Clock“ uz saradnju nekoliko institucija.

Čuka Fest 2018 – program

Četvrtak, 6. decembar – Galerija 73
18.00… Učenici Muzičke škole „Vatroslav Lisinski“
19.00… Artium trio (klasika, world music)

Petak, 7. decembar – KC Čukarica (mala sala)
19.30… Ljubiša Jovanović, flauta / klav. saradnja: Bojana Dimković (klasika)
20.45… Vladimir Samardžić Fortet (džez)

Subota, 8. decembar – KC Čukarica (mala sala)
20.30… Deca loših muzičara (rok)

(danubeogradu.rs)

Uređuje: Ah Neša

Novinar iz Beograda od 1992. godine, osnivač je i glavni i odgovorni urednik portala Dan u Beogradu.