Naslovna » BG svaštara » TV i online program » Pickbox: Šta je Božić bez maratona sladunjavih filmova?
Pickbox: Šta je Božić bez maratona sladunjavih filmova?
Pickbox: Šta je Božić bez maratona sladunjavih filmova?

Pickbox: Šta je Božić bez maratona sladunjavih filmova?

I ove sezone Pickbox upotpunjava prazničnu novogodišnju i božićnu atmosferu sa filmovima u kojima je glavna zvezda, i pored svih, jedan jedini – Deda Mraz.

Začinjeni su romantikom, svetlucavim lampicama i ukrasima, porodičnim okupljanjima, ljubavnim avanturama, s ponekom pahuljom snega i idiličnom atmosferom, uz mirisne kolače i toplotu sveća.

Sve su to rekviziti i kulise za maraton božićnih filmova. I to onih slatkastih, zbog kojih vam stoji knedla u grlu, a suzica krene. A kad u film uskoči i Deda Mraz, zgodni ili nezgodni, pa svi zajedno stvore čaroliju Božića – imate savršen sladunjavi božićni film ili čak više od 45 njih i to samo na Pickbox-u.

A svi želimo pravu novogodišnju i božićnu atmosferu. Uz okićenu jelku, topli napitak, ćebence, i prave božićne filmove – poput filma „Čudo na Menhetnu“ sa Doris Roberts u glavnoj ulozi, koji priča priču o igračkama koje podstiču maštu i kreativnost, a koje svako dete treba da dobije ispod jelke.

Za one koje praznici više rastužuju nego što ih raduju, film „Božićna zamena“ je idealna razonoda i nada da i najtužnije priče mogu da imaju „hepi end“, dok se u gurmanskom Božiću možete osladiti filmom „Božićni kolači„.

Neke prošle praznične priče i prisećanja na stara vremena gledaćemo u Kristininom „Božić iz prošlosti„, a za pravu prazničnu belu idilu provozaćemo se sa Ešli i Dešom kroz avanturu „Zabeleo je sneg„.

Pickbox vam nudi još četrdesetak razloga da ostanete u toplom domu i gledate najemotivnije božićne filmove. „Sve što želim za Božić„, „Dragi Deda Mraze„, „Anđeli i ukrasi„, „Snežna nevesta„, „Čarobna čarapa„, „Otkaži Božić„, „Drvo želja„… I mnoge druge praznične naslove nađite na Pickbox samostalnoj usluzi.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.