Naslovna » Izlasci » Akcije » Mjuzikl dan na Vračaru – radionice za sve generacije
Mjuzikl dan na Vračaru - radionice za sve generacije

Mjuzikl dan na Vračaru – radionice za sve generacije

U Božidarcu (Radoslava Grujića 3), u subotu, 6. aprila od 10.00, biće organizovane radionice plesa, glume i pevanja za sve generacije.

Radionice su besplatne ali prijava je obavezna na OVOM LINKU.

Zavirite u kreativne radionice namenjene raznim uzrastima:

  • 10.00 – 11.00… radionica za decu od tri do pet godina;Za dž
  • 11.15 – 12.15… radionica za decu od šest do 10 godina;
  • 12.30 – 14.00… porodična radionica;
  • 14.30 – 16.30… radionica za odrasle;
  • 17.00 – 18.30… radionica za penzionere.

Radionica za decu

Deca će glumiti, plesati i pevati. Naučiće koreografiju i pesmicu iz nekog poznatog crtaća i spojiti ples sa pevanjem kako bi radili na motorici i spajanju obe hemisfere mozga.

Kroz glumu, deca se upoznaju i igraju u prostoru kako bi se oslobodili i razvili koncentraciju ali se i sjajno zabavili.

Porodična radionica

Provedite jedno popodne sa svojim detetom i pevajte i plešite uz omiljene pesme iz crtanih filmova. Bolje upoznajte sebe i svoje dete i zbližite se kroz zajedničku aktivnost i zabavu.

Na ovoj radionici očekujte pevanje omiljenih Dizni hitova, učenje porodičnih koreografija i razgovor o omiljenim crtanim likovima i razvoj vaše i dečje mašte. Očekujte da ćete se bolje upoznati sa svojim detetom ali i sa drugim roditeljima i slatko smejati i uživati.

Radionica za odrasle

Spremite se za spajanje svojih omiljenih aktivnosti – plesa, pevanja i glume. Prvih sat vremena ćete sa poznatom koreografkinjom Helenom Petrović raditi koreografiju na jednu od najpoznatijih mjuzikl numera, a zatim ćete sat vremena sa direktorkom škole mjuzikla Lidijom raditi vežbe pevanje kroz igru i glumu, spajati ples sa pevanjem i razviti svoje samopouzdanje i sigurnost u sebe, svoje držanje i svoj glas.

Radionica za penzionere

Pokažite svoju ljubav prema mjuziklima na prvoj ikada mjuzikl radionici za penzionere i pokažite koliko strasti i ljubavi imate prema pevanju, plesu i glumi. Zabavite se, naučite koreografiju i pevajte kroz razne omiljene likove iz filmova.

Projekat realizuju Škola mjuzikla Eudven i Božidarac uz podršku gradske opštine Vračar. (danubeogradu.rs)